Nyheter

Troppen: Shakthar Donetsk (H)

Zidane har tatt ut 19-spillere til sesongens første Champions League-kamp mot Shakhtar Donetsk på Alfredo Di Stéfano, men må klare seg uten flere nøkkelspillere

Hele laget ønsker nok å slå tilbake etter den massive skuffelsen mot Cádiz forrige helg, men da må prestasjonene og intensiteten økes betraktelig. Shakhtar kommer rett fra en suveren 5-1 seier i hjemlig liga og har nok av selvtillit før onsdagens oppgjør i Champions League.

Zinedine Zidane må klare seg uten flere viktige spillere og tapet av Sergio Ramos vil uten tvil være en stor svekkelse. Det hjelper heller ikke at Eden Hazard, Carvajal, Odriozola og Martin Ødegaard er skadet og dermed ikke en del av troppen. Sergio Ramos ble som kjent byttet ut i kampen mot Cadiz, etter å ha pådratt seg en liten skade i kneet. Slik det ser ut nå er det Varane og Militao som vil utgjøre stopperparet mot det ukrainske storlaget.

Los Blancos har derimot hatt meget god kontroll og uttelling mot det ukrainske laget tidligere, så tre poeng forventes selv om savnet av vår lojale kaptein vil bli stort.

(Saken fortsetter under bildet)

KLARE: Både Luka Modric og Fede Valverde er i troppen til oppgjøret mot Shakhtar, men vil de få en plass i startelleveren?

Sist Shakhtar og Real Madrid møttes var i 2015 i Champions League-gruppespillet, det endte med to målshow fra Los Blancos. Det første oppgjøret i Kiev endte med 3-4 seier til de hvite, etter scoringer fra Cristiano Ronaldo, Modric og Carvajal. Hjemmeoppgjøret i gruppe A ble enda mer komfortabelt og endte med 4-0 seier til Real Madrid. Karim Benzema scoret kampens første mål før Cristiano Ronaldo banket tre scoringer i kjent stil.

Troppen:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarere: E. Militão, R. Varane, Nacho, Marcelo og F. Mendy.
Midtstoppere: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde og Isco.
Angrep: Benzema, Asensio, Lucas V., Jović, Vini Jr. og Rodrygo.

Hvilken startellever tror du vår franske manager velger til morgendagens oppgjør?

Legg inn en kommentar