Nyheter

Samme tropp mot Rayo Vallecano

Carlo Ancelotti har tatt ut eksakt samme tropp mot Rayo Vallecano som de som var med under onsdagens 2-1-seier mot Shakthar Donetsk.

Real Madrid leverte på ingen måte til bravur da Shakthar Donetsk ble slått 2-1 på Santiago Bernabéu onsdag kveld, men Los Blancos sikret seg sin første Champions League-seier på Santiago Bernabéu på to år da ukrainerne ble beseiret i den spanske hovedstaden. I morgen venter en ny hjemmekamp for Los Blancos når de møter et at LaLigas store formlag, Rayo Vallecano.

Madrid-laget tar den korte turen fra Vallecas til Chamartín i håpet om å gjenta suksessen fra forrige ukes oppgjør mot Barcelona, da katalanerne ble slått 1-0 hjemme på eget gress. I den anledning har Carlo Ancelotti tatt ut en tropp bestående av 23 spillere, og det er nøyaktig den samme troppen som var tilgjengelig under oppgjøret mot Shakthar Donetsk.

Keepere: Courtois, Lunin og Fuidas.
Forsvarsspillere: Carvajal, Lucas, Alaba, Militão, Nacho, Vallejo, Mendy, Marcelo og Gutiérrez.
Midtbanespillere: Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Camavinga og Blanco.
Angrepsspillere: Benzema, Hazard, Vinicius Jr, Asensio og Jovic.

Det vil si at Mariano, Rodrygo, Dani Ceballos og Federico Valverde fortsatt er utilgjengelige grunnet skade. Gareth Bale er heller ikke med i kamptroppen til tross for at han har trent for fullt i dagene etter kampen mot Shakthar. Waliseren er imidlertid tatt ut for det walisiske landslaget og ventes å returnere etter over to måneder på sidelinjenen i Wales sitt oppgjør mot Hviterussland om en drøy uke.

Legg inn en kommentar