En for fremtiden

Karim Adeyemi på besøk hos Real Madrid

Karim Adeyemi, som foreløpig imponerer for RB Salzburg, skal ha vært på besøk hos Real Madrid og Atletico Madrid denne uken. Ryktene er naturligvis ikke bekreftet fra offisielt hold.

Du har sikkert ikke hørt om Karim Adeyemi, men den unge tyskeren er på radaren til alle de store klubbene for tiden. Adeyemi er født i Munchen i Tyskland i 2002. 19-åringen startet karrieren sin i en mindre lokal klubb og var også innom Bayern Munchen. Etter et kortere opphold i storklubben, samt diverse juniorlag til flere klubber lengre nede i systemet, ble Adeyemi signert av RB Salzburg før 18/19-sesongen. Det er først nå den unge tyskeren virkelig har begynt å komme seg og større klubber viser stor interesse.

Adeyemi er spiss og har levert 10 mål på 12 kamper i ligaen så langt denne sesongen. Av 32 skuddforsøk har 25 av de vært på mål. Tyskeren har også levert 3 mål og 1 assist i Champions League. Adeyemi bemerker seg for sin unike fart og drible-ferdigheter, men er også en sylskarp avslutter. Han har startet alle kampene for Salzburg denne sesongen og blir også brukt på vingene.

Om Real Madrid vurderer å by på tyskeren er uvisst, men interessen er definitivt til stede. Adeyemi signerte en ny 4-års kontrakt i fjor og listes med en markedsverdi på 20 millioner Euro på Transfermarkt. Real Madrid kommer definitivt til å følge unggutten tett denne sesongen, sammen med andre tungvektere  i Europa. Adeyemi er definitivt en for fremtiden og fortsetter han i samme stil som nå blir det utvilsomt drakamp om signaturen hans.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.