Ryktebørsen

Salgene fortsetter

Real Madrids salgstrategi bærer frukter og nå har klubben sendt enda en akademispiller.

Sesongen er fortsatt ikke helt over, og i skrivende stund forbereder Real Madrid-troppen seg på Champions League-oppgjøret mot Manchester City som spilles på Etihad Stadium 7. august. Allikevel er overgangsspekulasjonene godt i gang allerede, og nesten hver dag kommer spansk presse med nye spådommer angående overganger vedrørende Real Madrid.

Denne sommeren er det salg som står på agendaen, og etter salgene av Achraf Hakimi og Javi Sánchez så har Los Blancos allerede sikret seg 45 millioner euro i banken. Den anerkjente spanske journalisten José Luis Sánchez kom i ettermiddag med følgende tweet angående Real Madrids kommende salgsaktiviteter:

– Real Madrid og Levante har kommet til enighet om en overgang for Jorge de Frutos og Dani Gómez. Avtalen har gått i boks for en sum på fem millioner euro for begge spillerne. Real Madrid har sikret seg en tilbakekjøpsklausul.

Ikke mange timene etter spanjolens tweet kom Real Madrid med en offisiell pressemelding der de bekreftet salget av Jorge de Frutos.

Legg inn en kommentar