Ryktebørsen

Salgene fortsetter

Real Madrids salgstrategi bærer frukter og nå har klubben sendt enda en akademispiller.

Sesongen er fortsatt ikke helt over, og i skrivende stund forbereder Real Madrid-troppen seg på Champions League-oppgjøret mot Manchester City som spilles på Etihad Stadium 7. august. Allikevel er overgangsspekulasjonene godt i gang allerede, og nesten hver dag kommer spansk presse med nye spådommer angående overganger vedrørende Real Madrid.

Denne sommeren er det salg som står på agendaen, og etter salgene av Achraf Hakimi og Javi Sánchez så har Los Blancos allerede sikret seg 45 millioner euro i banken. Den anerkjente spanske journalisten José Luis Sánchez kom i ettermiddag med følgende tweet angående Real Madrids kommende salgsaktiviteter:

– Real Madrid og Levante har kommet til enighet om en overgang for Jorge de Frutos og Dani Gómez. Avtalen har gått i boks for en sum på fem millioner euro for begge spillerne. Real Madrid har sikret seg en tilbakekjøpsklausul.

Ikke mange timene etter spanjolens tweet kom Real Madrid med en offisiell pressemelding der de bekreftet salget av Jorge de Frutos.

Jorge de Frutos kom til Los Blancos sommeren 2018 etter noen gode sesonger hos Madrid-klubben Real Majadahonda. Her tilbragte han 2018/19-sesongen hos Real Madrid Castilla, før han denne sesongen har vært på utlån til Rayo Vallecano og Rayo Valladolid. Etter lite spilletid i Valladolid ble det 17 kamper og 2 scoringer for spanjolen for Rayo Vallacano fra januar.

Jorge de Frutos
CASTILLA: Jorge de Frutos spilte en sesong på Real Madrid Castilla, der han spilte 37 kamper og scoret syv mål.

Kantspilleren fikk aldri offisielle spilleminutter for Real Madrid, og har skrevet under på en fem år lang kontrakt med Levante. Real Madrid har sluppet en offisiell pressemelding vedrørende salget av De Frutos.

Real Madrid C. F. og Levante U. D. har kommet til enighet om en overgang for spilleren Jorge de Frutos for den kommende 2020/21-sesongen.

Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet for De Frutos’ dedikasjon, profesjonalitet og hans oppførsel i løpet av hans tid i vårt akademi og vi ønsker han masse lykke til videre.

Real Madrid har ennå ikke bekreftet salget av Dani Gómez til samme klubb, men det er ventet at denne pressemeldingen kommer innen kort tid. Dani Gómez har vært i klubben siden 2011, da han ankom den spanske hovedstaden bare 13 år gammel. Siden den gang har han gått gradene i klubben og han var en av de viktigste spillerne på Real Madrid Castilla fra 2017 til 2019.

De siste to sesongene har Gómez vært utlånt til Tenerife i Segunda División, der han har spilt 42 kamper og scoret elleve mål. I likhet med Jorge de Frutos så har ikke Dani Gómez fått sin offisielle debut for Real Madrid, men han var blant annet med under pre-season-turen til USA sommeren 2017, der han blant annet fikk spilletid mot Manchester United.

Fredag bekreftet Real Madrid at de også hadde solgt Dani Gómez til Levante, og dobbelovergangen har dermed gått i boks og Levante skal etter sigende ha betalt rundt fem millioner euro for begge de tidligere Real Madrid Castilla-spillerne. I anledning offentliggjøringen av salget av Dani Gómez så har Los Blancos sluppet en pressemelding.

Real Madrid C. F. og Levante U. D. har kommet til enighet om en overgang for spilleren Dani Gómez.

Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet for De Frutos’ dedikasjon, profesjonalitet og hans oppførsel i siden han kom til vårt akademi og vi ønsker han masse lykke til videre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.