Intervjuer

Rodrygo: – Jeg vil skape min egen historie

Rodrygo Goes regnes som en av de største fotballtalentene i Brasil. Unggutten har blitt tatt ut i den seneste landslagstroppen, foran en spiller som for eksempel Vinicius Jr. Kantspilleren har tidvis vist at han har ekstreme ferdigheter, men har enn så lenge – forståelig – ikke slått til for fullt i Real Madrid-trøyen.

19-åringen er for øyeblikket på landslagssamling med det brasilianske landslaget, der han også ble intervjuet.

– Helt siden jeg startet karrieren min har jeg blitt kalt den nye Neymar eller den nye Robinho. Jeg har alltid hatt den byrden på meg, men jeg har alltid sagt at jeg bare vil være Rodrygo og skape min egen historie.

– Robinho og Neymar er to store idoler i brasiliansk fotball, men det finnes bare en Robinho og Neymar.

Kantspilleren har i likhet med de to spillerne som blir nevnt, hatt en bakgrunn i den brasilianske storklubben Santos. Rodrygo håper nok på å bli den neste store fra det fotballgale landet.

Legg inn en kommentar