Mats Hermansens spesialer Ryktebørsen

Flere klubber er ute etter Madrids talenter

Real Madrid hadde en travel overgangsperiode i sommer med flere spillersalg. Her kommer en liten oversikt over ryktene som har sverret rundt Madrids yngre garde.

Bayerns jakt på Valverde: Bayern solgte som kjent unna Thiago Alcântara til Liverpool i sommer og var dermed på jakt etter en erstatter. Den nylige «treble» vinneren var villig til å by, i følge ryktene, opp mot 100 millioner Euro for Valverde sine tjenester. Real Madrid var ikke interessert i å miste midtbane talentet sitt og gikk ikke inn i forhandlingene.

PSG følger Vinicius: PSG sin sportsdirektør Leonardo Nascimento de Araújo, som også er brasilianer, har i følge ryktene ett godt øye til Vinicius. Vinicius sin situasjon er kanskje ikke ideell, men han får rikelig med spilletid for øyeblikket. PSG følger han ihvertfall nøye med og står klare til å snappe opp hvis det blir aktuelt. Mulig Mbappe -Vinicius bytte i fremtiden?

Solskjærs Ødegaard jakt: Ødegaard er også naturligvis en ettertraktet spiller for mange klubber. Ajax var som kjent interessert etter låneoppholdet i Nederland, men Real Madrid sørget for ett nytt opphold i Spania. Det var også snakk om interesse fra Manchester United i sommer, men Madrid ønsket han tilbake.

Liverpool sitt gigantiske Asensio bud: MARCA melder om at Liverpool var interessert i Asensio i 2018 og vel så det. Klopp og Co skal angivelig ha vært villig til å by opp mot 180 millioner Euro for spanjolen, etter salget av Coutinho. Det ble heldigvis ikke noe av.

Madrid besitter per i dag en stor mengde med unge og fremadstormende talenter. Spillere som Vinicius, Rodrygo, Ødegaard, Valverde og Jovic er en del av troppen i dag, mens spillere som Brahim Diaz og Kubo er på utlån. Hakimi er dessverre solgt, mens Reguilon er solgt med tilbakekjøpsklausul. Madrid har dermed endret kurs i de siste årene, med noen unntak. Spesielt under Zidane sin ledelse har klubben vært mer interessert i å beholde kjernen i gruppen og fylle på med yngre talenter rundt. Dette vil vi nok se resultatene av senere, men det putter Madrid i en interessant posisjon. Hvor mange av disse vil man beholde eller selge i løpet av årene? Det blir interessant å se.

Legg inn en kommentar