Intervjuer

Reguilón: – Jeg har spesielle følelser for klubben

Marcelos svake prestasjoner over en lengre periode har fått frustrasjonen til å bre seg rundt hos Real Madrid-supporterne. Mange ønsker seg Reguilón tilbake allerede neste sesong, og backen har virkelig levert sine saker bra den første perioden i Tottenham. 23-åringen har nok en gang blitt tatt ut på landslaget, og pratet nylig med Onda Cero.

– Det er stor konkurranse om backplassen på det spanske landslaget. Jeg verdsetter det stort at de tar meg ut på landslaget, og jeg føler meg mer og mer tilpass og integrert i landslagstroppen.

Forlate Real Madrid

– Jeg er ikke i Madrid på grunn av ting jeg ikke kunne gjøre noe med. Man kan ikke bli frustrert på grunn av avgjørelser som tas. Jeg fikk aldri prate med Zidane. Jeg vet at Madrid har gitt meg alt, og jeg har spesielle følelser for klubben.

Forholdet til Luca Zidane

– Jeg kommer godt overens med ham, og vi har aldri hatt problemer. Det er det motsatte for å være ærlig, vi har kontakt den dag i dag. Det er falske nyheter at vi ikke kommer overens.

Solari

– Jeg vil være takknemmelig overfor Solari hele mitt liv. Det er delvis på grunn av ham at jeg er her i dag. Alt jeg har oppnådd de siste årene er en drøm.

 

Legg inn en kommentar