Nyheter

En mulighet som må gripes

Fede Valverde har pådratt seg en skade som vil holde ham ute av spill i mer enn en måned.

Det passer svært dårlig for Real Madrid, men det åpner samtidig opp en stor mulighet for Martin Ødegaard, som virkelig må gripe sjansen.

I denne perioden skal Real Madrid spille borte mot Villarreal, Inter, Shakhtar og Sevilla. Fede Valverde er uaktuell til disse kampene som følge av skaden han pådro seg i 4-1-tapet mot Valencia.

Det betyr at Real Madrid den neste tiden har Casemiro, Kroos, Modric, Isco og Ødegaard. Casemiro er bankers i elleveren, noe vi også kan ta med i betraktning at Kroos er. Modric trenger hvile, og kommer til å brukes varsomt av Zidane. Det står da mellom Ødegaard og Isco om verdifull spilletid, og sistnevnte ser ut til å ikke stå i like høy kurs hos Zidane som tidligere.

Martin Ødegaard er per dags dato på landslagssamling med Norge, der tre kamper mot Israel, Romania og Østerrike står for tur. Det er viktig at han finner rytmen i spillet sitt, og ikke minst at han returnere til Madrid skadefri.

Nordmannen startet sesongens to første kamper for Real Madrid, men har siden slitt med skader. Den neste tiden kommer Real Madrid til å ha behov for han, og det er svært viktig for laget og ham selv, at han nå virkelig tar tak og viser sine ferdigheter.

Legg inn en kommentar