Leiesoldatene

Leiesoldatene: Dobbel scoring på Mayoral, assist på Dìaz og Kubo

Ny uke og en veldig spennende uke for leiesoldatene våres!

Mayoral: Strålende uke fra Mayoral! Hans to første Roma scoringer kom mot CFR Cluj. Kampen ble vunnet hele 5-0.  På første scoring står han godt plassert i boksen og scorer på åpent mål. På andre scoring plukker han opp en dårlig klarering og setter ballen sikkert forbi keeper.  Mayoral startet også i 3-1 seieren over Genoa, men ble tatt av i andre omgang uten målpoeng. Mayoral har dermed åpnet målkontoen!

Dìaz: Dìaz startet i 3-0 tapet mot Lille, men kom innpå i Serie-A kampen mot Hellas Verona. Kampen endte 2-2.  Dìaz spilte frem Zlatan og sikret utligningen i siste minutt. Dìaz har gjort det best av alle leiesoldatene så langt og fortsetter å imponere.

Ceballos: Ceballos startet uken med 80 minutter mot Molde. Kampen ble vunnet 4-1, men uten målpoeng til spanjolen. Det ble heller ikke noe bedre i går da Arsenal tapte 3-0 mot Aston Villa. Ceballos fikk hele 2.omgangen, men klarte ikke å bidra.

Bale: Bale startet i 3-1 seieren over Ludogrets og i gårsdagens seier over West Bromwhich. Ingen målpoeng på Bale, men mye spilletid for tiden. Tiden får vise om Bale fortsatt har det.

Kubo: Kubo fikk sin første assist mot Tel-Aviv. Kampen ble vunnet 4-0. Kubo fikk spille hele kampen. Dermed fikk han noen få minutter mot Getafe, men rakk ikke å bidra på statistikken. Mange var bekymret for Kubo sine muligheter i klubben, men tillitten begynner å komme nå. Mye spennende i vente her.

Reinier: Vært mye snakk om Reinier sin mangel på spilletid i det siste. I Champions League denne uken fikk han noen få minutter mot Club Brugge. Deretter var han ikke engang på benken mot Bayern Munchen. Noe bør skje her straks, slik at Reinier kan fortsette utviklingen sin.

Vallejo: Vallejo er ute med COVID-19, men ventes tilbake neste uke.