Mats Hermansens spesialer

Real risikerer å miste flere spillere

Ifølge MARCA har ikke Real Madrid gjort en særlig stor innsats for å fornye kontraktene til flere nøkkelspillere. Det begynner virkelig å haste.

Fremtiden til Ramos, Nacho, Vazquez og Modric er fortsatt uklar. Ramos, Modric og Vazquez sine kontrakter løper ut neste år, mens Nacho sin løper ut i 2022. Over nyttår har altså flere av disse muligheten til å forhandle med andre klubber og det ryktes om at flere er på vei.

Ramos sin sak er den mest kompliserte. Spanjolen er blitt 35 år, men dette merkes ikke noe særlig på prestasjonene. Med årene har Ramos blitt tryggere med ballen mellom bena og finstilt både pasnings og straffefot. For de fleste er det åpenbart at Ramos skal fortsette i klubben, men det er mulig at Madrid ikke ønsker å investere så veldig mye mer i en 35-åring. Ramos er selve ryggraden til laget og bare det å ha han på sidelinjen er verdt noen millioner i året. Det ryktes også at PSG er inne på banen her. Det virker som at partene vil komme til enighet, men det må komme fort.

Modric har gjort det klart tidligere. Han vil pensjonere seg i Madrid. Men her er det ganske lik problemstilling som med Ramos. Modric er dyr i drift og drar på årene, men det merkes heller ikke på hans prestasjoner. Selvfølgelig kan ikke Modric spille alle kampene i løpet av en sesong, for både klubb og land, men det er verdt å ha han som innbytter. Selvom det ikke ryktes om andre klubber, må det være andre klubber som lukter på mulighetene for å skaffe seg Ballon d`Or vinneren. Inter var inne i bildet i fjor.

Vazquez er en annen sak. Vazquez er verken en nøkkelspiller eller en stor personlighet på banen, men han er viktig for laget. Han er også blant Zidanes ynglinger. Han har også fått godt med muligheter i det siste. Min mening er at klubben bør beholde Lucas. Han holder et godt nivå og er viktigst av alt fornøyd med å være nummer 2. Slike spillere har Madrid godt av.

Nacho sin kontrakt løper ut i 2022, så det haster ikke så fælt ennå, men det vil komme som et sjokk hvis han forlater klubben. Han har vært en godt erstatter for Ramos og er godt vandt med reserverollen. Nacho gir alt for Madrid og ville dratt for lengst hvis det var spilletiden det sto på. Nacho fortjener muligheten til å fullføre karrieren i Madrid. Det er heller ikke mange like erfarne og rutinerte reservespillere der ute å plukke av.

Legg inn en kommentar