Nyheter

Før kampen: Alavés (H)

Los Blancos har ikke vunnet en eneste kamp i La Liga siden oktober, men når Alavés står på motsatt banehalvdel lørdag kveld bør mulighetene være gode for å hente tre poeng.

Real Madrid – Alavés
Estadio Alfredo Di Stéfano
La Liga, runde 11
Lørdag 28. november, kl. 21:00
Strive Sport

Det er klart for La Liga-fotball igjen etter midtukens opptur på San Siro og Real Madrid tar i mot Alavés som ligger nede på 14. plass. Zidane sitt mannskap ligger på fjerdeplass med seks poeng opp til Real Sociedad som har en kamp mer enn Real Madrid, men selv om det skiller ti plasser mellom Alavés og Los Blancos skal ingen oppgjør tas lett på i La Liga.

Forrige sesong ble det solide seks av seks poeng mot lørdagens motstander fra Vitoria. Laget slet store deler av forrige sesong og havnet på 16. plass, men kun tre poeng over streken. I sommer har ikke Alavés brukt én eneste krone på spillere, men har hentet inn et par spillere gratis og noen på lån. De har klart å beholde stammen i laget og sluppet unna salg av nøkkelspillere, men klubben har ikke forsterket seg og forventes å kjempe på nedre halvdel denne sesongen også.

Baskerne har en skadefri tropp til møte med den spanske seriemesteren og har kun Pere Pons utilgjengelig til oppgjøret. I startelleveren til Alavés finner man som regel Joselu og Fernando Pacheco som begge har fortid fra Real Madrids ungdomsakademi, men lagets store stjerne er Lucas Perez.

Militao Huesca
TILBAKE: Eder Militão er tilbake i troppen etter å ha vært utilgjengelig grunnet Covid-19.

Mulig startellever for Alavés: Pacheco, Lagurdia, Lejeune, Duarte, Navarro, Jota, Battaglia, Pina, Rioja, Joselu og Lucas Perez.

Real Madrid sin tropp:

Keepere: Courtois, Lunin og Altube.
Forsvarsspillere: Varane, Nacho, Militão, Mendy og Marcelo.
Midtbanespillere: KroosModric, Casemiro, Ødegaard og Isco.
Angrepsspillere: Hazard, Vinicius Jr, Asensio, Rodrygo, Lucas og Mariano.

Dani Carvajal, Sergio Ramos, Álvaro Odriozola, Valverde, Karim Benzema og Luka Jovic er alle utilgjengelig til lørdagens dyst, men brasilianske Militão er tilbake i troppen.

Mulig startellever: Courtois, Vazquez, Varane, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos, Ødegaard, Rodrygo, Asensio og Hazard.

Har du troen på seier?

Legg inn en kommentar