Kamprapporter

Real Madrid vs Bayern Munchen: H2H

I morgen er det duket for et skikkelig tungvektsoppgjør i Champions League. Men hvordan har de tidligere oppgjørene gått?

Real Madrid skal for første gang siden 2018 møte Bayern Munchen i en kompetitiv kamp. I denne artikkelen skal vi mimre litt over de 2 siste oppgjørene.

Totalt har lagene møttes 26 ganger og Real Madrid har vunnet 12 ganger, tapt 11 og spilt 3 uavgjort. Den tyske giganten har selv vunnet konkurransen hele 6 ganger, like mange ganger som Liverpool. Bayern Munchen har hatt en svak ligasesong i år, men har gjort det godt i Europa. Med en Harry Kane i storform og et lag som ikke har noe annet å spille for, skal det gå for Real Madrid også denne gangen?

Siste kompetitive kamp var i 2018, der Real Madrid gikk videre 4-3 sammenlagt. Den gangen var det legenden Jupp Heynckes trente laget, mens Zinedine Zidane sto ved siden av. Bayern kunne den gang skimte med spillere som Lewandowski, Ribery, Robben og «vår» egen James Rodriguez offensivt. Zidane kjørt en litt annen vri. Han stilte opp Isco, Ronaldo og Vazquez på topp. Det var Bayern Munchen og Kimmich som åpnet ballet, men Marcelo slo tilbake like etter. I 2.omgang spilte Asensio seg fri og plasserte ballen fint forbi Ulreich. Det endte 2-1 i Munchen etter et enormt sjansesløseri av vertene. Returen ble langt mer spennende og igjen var det Kimmich som satte første stikk. Men Real Madrid slo som vanlig tilbake. Benzema får en fin ball fra Marcelo på motsatt side og header inn 3-2 på åpent mål. I 2.omgang spiller Corentin Tolisso tilbake til Ulreich, som misser totalt på ballen, og ender opp hos en oppmerksom Benzema. 4-2. Dermed får Bayern ett trøstemål fra utlånte James Rodriguez, men det skulle ikke holde. Real Madrid gikk videre 4-3 og vant finalen mot Liverpool.

Allerede året før møttes lagene på ny, denne gangen i kvartfinalen. Og den gangen var det Carlo Ancelotti som skulle prøve å dunke ut sin tidligere arbeidsgiver. Og det var igjen Bayern som satt første stikk. Arturo Vidal stuper inn 1-0 scoringen i Munchen og satte det hele i gang. Men det var Ronaldo som satt mest preg på dette oppgjøret. Carvajal serverer inn i boks og portugiseren sikret 1-1. En halvtime senere finner Asensio storscoreren i boks og Ronaldo lirker ballen mellom bena på Neuer. Det endte 1-2 i Tyskland, men returen skulle bli vel så spennende. Igjen var det Bayern som scorte først, noe vi er vant med, og Lewandowski utligner sammenlagt på straffe. Men Ronaldo var ikke ferdig. Casemiro slår en pen ball inn i boks og Ronaldo header inn 3-2. Dermed var det Sergio Ramos som sto for neste mål, men det var på feil side. En uheldig touch leder til 3-3 sammenlagt og ekstraomganger. Men da snus det fullstendig. Ronaldo får ballen i boks og setter ballen kontrollert forbi. Like etter finter Marcelo seg forbi hele Bayern-forsvaret og legger enkelt opp til portugiseren som setter 5-3 sammenlagt. Helt på tampen setter Asensio siste spikeren i kista og oppgjøret endte 6-3. Real Madrid knuste så Atletico Madrid i semifinalen og vant komfortobalt over Juventus i finalen.

Det blir garantert ikke noe enkelt oppgjør for Real Madrid i morgen, men skal de klare å endelig sette det første stikket? Det får vi se i morgen. Avspark kl 21.

Legg inn en kommentar