Nyheter

Real Madrid spilte internkamp på Estadio Alfredo Di Stéfano

Real Madrid-spillerne barket sammen i en internkamp på Estadio Alfredo di Stéfano på lørdag.

Real Madrids LaLiga-retur nærmer seg med stormskritt, og den siste tiden har treningene blitt rett mer og mer mot den første kampen. Allerede neste søndag, 14. juni, skal laget møte Eibar på Estadio Alfredo Di Stéfano, og da vil det være over tre måneder siden sist gang de helhvite fra Madrid spilte fotballkamp. I går gjennomførte Zidane og hans mannskap en slags generalprøve da de spilte en internkamp på hele banen i fullt utstyr. Den første laget besto av spillere som Hazard, Benzema, Varane, Modric, Kroos og Asensio. «Lag Hazard» spilte med den hvite hjemmedrakten. Det andre laget hadde blant annet Ramos, Valverde, Casemiro, Mendy, Vinícius Júnior og Isco i sin ellever. «Lag Ramos» var ikledd den limegrønne tredjedrakten.

Les også: Historien om da Real Madrid møtte Castilla i Copa del Rey-finalen

Det var «Lag Hazard» som gikk seirende ut av internkampen denne gangen, og på Real Madrids nettsider fikk man blant annet se en Benzema-scoring  og noen flotte Courtois-redninger fra denne kampen. Eden Hazard har forøvrig også imponert stort i treninger de siste ukene, og reporter hevder at alle i Madrid har blitt overrasket over formen han har vist. Det har selvsagt vært knyttet stor usikkerhet til hvilken fysisk form Real Madrid-spillerne kom til å være i etter drøye to måneder uten organiserte treninger, men mye tyder på at formen er spisset mot den avgjørende delen av sesongen. Det arbeides i hvert fall godt på Valdebebas om dagen, og spillerne virker å være i kjempeform.

Kampen ble altså spilte på Estadio Alfredo di Stéfano, hvilket vanligvis er hjemmebanen til Real Madrid Casilla på Valdebebas. Dette er en bane Real Madrids førstelag bruker svært sjelden til noe annet enn treninger, men denne sommeren skal den fungere som lagets hjemmebane. Grunnen til dette er selvsagt byggeprosjektet på Santiago Bernabéu, som kan gå noe fortere hvis det ikke skal spilles kamper der. Samtidig skal også kampene gå for tomme tribuner, og derfor ble avgjørelsen tatt om å spille kampene på Estadio Alfredo di Stéfano på Valdebebas. Dette kan du også lese mer om her.

Det er knyttet mye usikkerhet til hva det vil bety for de forskjellige lagene å spille for tomme tribuner og på stadion hvor LaLiga-kamper vanligvis ikke spilles, som Estadio Alfredo di Stéfano er et godt eksempel på. Det har vært en debatt i Spania om hvilke lag som vil tjene mest på dette og hvorvidt det styrker de store lagene og svekker de svakere lagene eller motsatt. Det er i hvert fall ingen tvil om at det vil være uvante omgivelser, både for spillerne og fansen.

Legg inn en kommentar