Nyheter

Real Madrid-spillernes avskjed med Kroos: – Du vil bli savnet

Tirsdag ettermiddag kom sjokknyheten om at Toni Kroos (34) har bestemt seg for å legge opp som fotballspiller etter sommerens EM-sluttspill med Tyskland. Midtbanegeneralen har spilt over 400 kamper for Real Madrid etter overgangen fra Bayern München i 2014, og var ønsket med videre i klubben også neste sesong av både supportere og klubben selv.

Kroos har hele veien selv vært tydelig på at han har ønsket å legge opp i Real Madrid. Han har også flere ganger uttalt at hans mål har vært å legge opp når han har vært på toppen av sin karriere. Nå er det snart slutt. En av tidenes største Real Madrid-legender tar farvel med klubben etter Champions League-finalen mot Borussia Dortmund 1. juni.

Etter nyheten om at Kroos legger opp ble bekreftet, har det strømmet inn med kjærlighet fra Real Madrid-spillerne til Kroos. Nedenfor kan du lese hva noen av de ulike Real Madrid-spillerne har publisert på sine Instagram-kontoer:

Joselu:

– Det har vært en ære å dele dette året med deg. Du er et eksempel for alle, Real Madrid-legende.

Tchouameni:

– Takk for alt, maestro! Det var helt utrolig å se din storhet hver eneste dag. Du er en av de beste som noen gang har spilt denne idretten. Det er en ære å ha spilt sammen med deg. Takk for alt. Enda en god grunn til å gi alt i finalen.

Rüdiger:

– Lykke til videre til en av de beste jeg noen gang har spilt med. Du kommer definitivt til å bli savnet, men vi har fremdeles to store, store utfordringer foran oss med både Real Madrid og det tyske landslaget.

Camavinga:

– Det har vært en ære å spille sammen med deg de siste tre årene. Du kommer til å bli savnet. Du forlater klubben som en Real Madrid- og fotballegende. Tusen takk, sniper!

Ceballos:

– I dag våkner fotballverdenen til triste nyheter og gråter farvel til en legende. Det har vært en ære å dele garderobe med deg og se de siste årene av din upåklagelige karriere. Du er beundringsverdig, både på og utenfor banen. Takk!

Lunin:

– En veldig trist dag for hele fotballverdenen. Legende, geni og et eksempel som person. Vi kommer til å savne deg så mye.

Militao:

– Det var fantastisk å se deg spille. Det var en ære å være din venn. Du er en vinner.

1 comment

  1. Toni Kroos er verdens beste mitdbanespiller, og det er sterkt at han legger opp når han er på sitt beste. Jeg oppdaget han i 2014 i vm hvor han bl.a rundspilte Brasil mer eller mindre alene i semifinalen. Og deretter 10 fantastiske år i RM. Vi kommer til savne deg, Toni.

Legg inn en kommentar