Intervjuer

Endrick i stort intervju: – Det er obligatorisk å vinne i Madrid

Det brasilianske vidunderbarnet Endrick (17), som i sommer blir en del av Real Madrid, er på alles lepper i hjemlandet. Han har allerede rukket å score 21 mål på 80 kamper for storklubben Palmeiras. Og ikke nok med det, så noterte han seg for mål mot både England og Spania da det brasilianske landslaget var samlet for å spille to treningskamper i mars.

Innen få uker kommer livet hans til å endre seg for alltid. Først skal han være en del av Brasil-troppen som skal kjempe om å løfte Copa America-trofeet, før han kort tid senere reiser til Madrid der han har skrevet under på en langtidskontrakt.

Nylig stilte Endrick opp på et stort intervju med AS, der han blant annet uttalte følgende:

– Det er en drøm å bli en del av verdens største fotballklubb. Alle som elsker denne idretten har den drømmen.

Om forholdet til landsmennene Vinicius Jr. og Rodrygo, sier han:

– Det er veldig bra. Det er to unge brasilianere som på en veldig god måte har klart å tilpasse seg byen, klubben og spillestilen i Spania. Historien deres i Real Madrid er en stor inspirasjon. De kommer til å hjelpe meg masse.

Møtet med Ancelotti og Pérez:

– Jeg møtte dem da jeg var i Madrid for å besøke klubben. De ga meg masse trygghet og selvtillit. De fortalte meg at de følger med på kampene jeg spiller for Palmeiras, og at de kommer til å ta godt imot meg når jeg drar til Madrid.

Mål om å vinne Champions League med Real Madrid?

– En ting er at jeg har en drøm om å vinne det trofeet, men i Real Madrid er det også obligatorisk å vinne. Champions League er en turnering som har stor prioritet i Madrid. Det er målet til laget før hver eneste sesong.

Legg inn en kommentar