Offisielt

Offisielt: Toni Kroos legger opp

Det bekrefter tyskeren på sin egen Instagram-konto tirsdag ettermiddag:

– Karrieren min er over etter EM. Som jeg alltid har sagt; Real Madrid er og vil bli min siste klubb. Jeg er glad og stolt over at jeg har funnet riktig timing og for at jeg kunne velge det selv. Ambisjonen min har alltid vært å avslutte karrieren min på topp. Fra nå av er det bare en ting i mitt hode; å hente hjem den 15. Champions League-tittelen, skriver han.

Selv om det har ligget i kortene at dette kunne skje, må nyheten kunne kalles for sjokkerende. Real Madrid skal den siste tiden ha vært i dialog med både ham og Luka Modric om en forlengelse, men nå har tyskeren altså valgt å legge opp.

Hans siste kamp for Real Madrid kommer til å bli Champions League-finalen mot Borussia Dortmund. 34-åringen har spilt 463 offisielle kamper for Los Blancos etter overgangen fra Bayern München i 2014. Nå er det snart slutt.

Takk for alt, Toni Kroos!

Legg inn en kommentar