Mats Hermansens spesialer

Real Madrid i 2025

Madrid har mange spennende unge spillere, både i og utenfor klubben. Her kommer en liten oversikt over hvordan laget kan se ut i fremtiden.

Forsvar:

Mendy: Franskmannen har spilt godt denne sesongen og har vært eksepsjonell defensivt på ventre-siden. Mendy kommer godt med fremover!

Militao: Militao har vi ikke sett mye til, men det vi har sett er bra. Militao er både rask og sterk i dueller. Han kan også brukes som back.

Hakimi: Ikke mye man trenger å skrive om denne karen. Soleklar favoritt i forsvaret!

Reguillon: Spanjolen gjorde det godt under i fjor og fortjente plassen foran Marcelo. Nå som Mendy også er inne i bildet er det usikkert hvor Reguillon passer inn, men han bør få en ny sjanse.

Vallejo: Vallejo har verken fått spille mye eller imponert nevneverdig når han har fått sjansen, men det er et potensial der. Han begynte å få spilletid i Granada rett før virusutbruddet og vi får håpe dette fortsetter etterpå.

Odriozola: Odriozola fikk en kort sesong i Tyskland og uten mye tillitt. Har vist noen glimt av talent, men er veldig urutinert. Usikkert kort fremover.

Oppsummering: Forsvaret mangler en solid midtstopper, etter at både Nacho og Ramos legger opp. Vallejo kan bli en god erstatter, men er ikke god nok ennå. På backplass er det nok å ta av.

Midtbane:

Ødegaard: Nordmannen er en solid playmaker og utrolig rutinert. Ødegaard kunne forsovet gått rett inn i laget nå, men har godt av noen flere sesonger i en mindre klubb.

Valverde: Valverde kom overraskende på alle. Han har nærmest stjålet plassen fra Modric og jobber beinhardt. Har allerede en viktig plass i laget.

Ceballos: Ceballos har mange gode kvaliteter, men mistet mye spilletid under Arteta. Det virker ikke som Zidane er en stor fan av spanjolen, men han får en ny mulighet. Han returnerer fra England i sommer.

Reinier: Brasilianeren ankom i januar og har fått prøve seg litt for Castilla. Blir nok få muligheter denne sesongen, om den fortsetter, og mest sannsynlig utlån til sommeren. Mye usikkerhet rundt han ennå, men blir spennende å følge.

Diaz: Brahim Diaz spiller sjeldent og ofte som ving. Han kan også spillende angripende midtbane. Fremtiden hans er uviss og han burde egentlig vært lånt ut for lenge siden.

Oppsummering: Madrid har to helt klare favoritter, Ødegaard og Valverde, mens resten er litt usikre. Her må det kanskje handles litt i fremtiden. Flere spennende spillere i vente her.

Angrep:

Rodrygo: Rodrygo er helt klart klar for det høyeste nivået. Trenger bare litt polering og rutine før han er ferdig utviklet. Rodrygo forsvant plutselig fra startoppstilling en stund, men er ikke glemt.

Vinicius Jr: Mye av det samme som Rodrygo, men mangler litt rutine foran mål. Høydepunktet denne sesongen er helt klart målet mot Barcelona.

Jovic: Jovic skriker etter spilletid. 1-2 sesonger på utlån hos en mindre klubb er det som bør til for å ferdigstille han for Madrid. Øyeblikket Benzema falmer, stepper Jovic inn.

Kubo: Kubo begynte å orden på sakene i Mallorca før viruset. Kubo er absolutt en klar favoritt for fremtiden, men er ennå veldig ung.

Mariano: Mariano er en kul spiller å følge, men virker ikke å være i Zidane sine tanker. Han er muligens fornøyd med å være spiss nr 2 eller 3 og dette kan komme godt med fremover. I mine øyne bør han bli, så lenge han ønsker det selv

Asensio: Asensio har ikke ennå fått sett denne sesongen, men han var på vei tilbake. Asensio bør være en superstjerne om 5 år, om han ikke er det allerede.

Oppsummering: Angrepet er allerede godt etablert, men litt usikre kort rundt spissplassen. En Jovic i toppform gjør angrepet komplett.

Keeper:

Courtois: Keepere kan holde på lenge og Courtois er bare i begynnelsen av 30 årene om 5 år.

Lunin: Lunin får mye spilletid på utlån for tiden og får en god mulighet til å utvikle. Planen var vel også at han skulle bli nummer 2 bak Courtois neste sesong, om ikke Areola blir.

Oppsummering: Madrid har sikret seg en ung verdensklasse keeper i Courtois og har allerede kanskje sikret seg nestemann. Denne posisjonen er komplett.

Laget ser altså slik ut:

         Vinicius/Asensio                  Jovic/Mayoral/Mariano                           Kubo/Rodrygo

                                                       

                                                           Diaz/Reinier/Ødegaard

                                     Valverde                                                 Ceballos/Ødegaard

 

Mendy/Reguilon                             Militao                               Vallejo                   Hakimi/Odriozola

                                                                   Courtois/Lunin

Legg inn en kommentar