Ryktebørsen

Real Madrid har tatt grep ovenfor Bellingham

I følge Jose Felix Diaz, ofte betegnet som en troverdig kilde til Real Madrid nyheter, har klubben vist reell interesse for Jude Bellingham.

Jude Bellingham er på alles lepper om dagen og ryktene sier at engelskmannen selv ønsker seg til Real Madrid. Om det er riktig å gå for engelskmannen nå eller holde ut for en spiss, er en debatt i seg selv, men med en aldrende Modric og Kroos,  er Bellingham en perfekt erstatter.

Siste nytt, i følge Diaz, er at Real Madrid har informert Borussia Dortmund om sin interesse og lagt noen føringer for hva de er villige til å by. PSG, City og Liverpool er alle interessert, men City og PSG er nok villige til å gå langt opp fra markedsverdien for å sikre seg midtbanespilleren. Interessen fra Liverpool har allerede kjølnet litt. Real Madrid skal antagelig ha informert Dortmund om at de er villig til å by omkring 100 millioner Euro, selv om klubben verdsetter han mellom 120-150 millioner. Los Blancos har fra før et godt forretningsforhold til den tyske klubben, med tidligere utlån av både Hakimi og Reinier, så begge klubbene burde enkelt komme til en enighet om det blir aktuelt å gå videre.

Det absolutt viktigste for Real Madrid blir å finne en langsiktig erstatter for Benzema. Troppen innehar kun 2 spisser, der Mariano for lengst er et forbigått kapittel. En yngre spiss, som tåler noen få sesonger med minimal spilletid, burde være topp prioritert. Real Madrid har heller ingen akademispillere som er verdt å satse på akkurat nå. Men hvis Bellingham-muligheten byr seg, og til riktig pris, er det absolutt riktig for Madrid å gå for det. 19-åringen har bevist at han mestrer det øverste nivået og er definitivt klar for utfordringen Real Madrid byr på. Sammen med Camavinga, Tchoumeni og Valverde, vil Real Madrid mest sannsynlig ha sikret seg fremtidens superstjerner på midtbanen.

Hva tenker dere?

Legg inn en kommentar