Nyheter

Real Madrid går hardt ut mot Le Graet

Real Madrid står tydelig opp for sin gamle stjerne spiller/manager i en nylig offentlig uttalelse

Det har stormet rundt det franske fotballforbundet den siste tiden. Didier Deschamps fikk nylig fornyet kontrakten frem til 2026, meget fortjent forøvrig, men samtidig med dette ble den franske fotballpresidenten Noel Le Graet spurt om situasjonen rundt Zidane. Det har lenge vært kjent at Zidane har ønsket seg den franske landslagsjobben. Nylig ble Zidane ryktet til det brasilianske landslaget og dette ble La Graet spurt om på en pressekonferanse. Fotballpresidenten sa følgende:

«Zidane til Brasil? Jeg bryr meg ikke. Om Zidane har kontaktet meg? Selvfølgelig ikke, jeg ville ikke en gang svart på telefonen.»

Uttalsen satte sinnene i kok hos mange Real Madrid fans, men også hos selveste Mbappé. Franskmannen sa følgende på Twitter:

https://twitter.com/KMbappe/status/1612192341812445191?s=20&t=b7Di1Sjzhf1j9Tj7Qov-WA

Oversatt: «Zidane er Frankrike, vi behandler ikke legenden vår slik»

Real Madrid kom med følgende uttalelse:

«Real Madrid motsetter seg de urettferdige kommentarene fra FFF-presidenten, Noel La Graet, om Zinedine Zidane, en av historiens største idrettshelter. Disse uttalelsene viser mangel på respekt for en av fotballens aller største og vi forventer umiddelbar korreksjon. Zidane, verdens og Europa-mester, samt mange andre utmerkelser, har alltid vist de rette holdningene og verdiene i fotball, både som trener og spiller. Uttalelsen fra presidenten i FFF er upassende for noen som holder en slik posisjon. Lignende uttalelser har vi også sett tidligere om Karim Benzema, Gullballen-vinner, Nations League-mester med Frankrike , fem-ganger vinner av Champions League, samt flere andre utmerkelser»

Godt å se at Real Madrid har ryggen til en av sine aller største, men samtidig trist å se at kontroversielle Le Graet fortsatt holder på.

Legg inn en kommentar