LaLiga-fotballen var tilbake etter landslagspausen da Real Madrid tok imot Real Valladolid på Santiago Bernabéu søndag ettermiddag. Det skulle vise seg å bli en skikkelig målfest!

1-0 Rodrygo Goes (22) – Assist: Marco Asensio
2-0 Karim Benzema (29’) – Assist: Vinícius Jr.
3-0 Karim Benzema (32’) – Assist: Vinícius Jr.
4-0 Karim Benzema (36’) – Assist: Rodrygo Goes
5-0 Marco Asensio (73’) – Assist: Rodrygo Goes
6-0 Lucas Vázquez (90’) – Assist: Eden Hazard

Real Madrid tok imot Real Valladolid til LaLiga-kamp på Santiago Bernabéu søndag kveld. Selv om både ligaen er avgjort og Real Madrid har større kamper i vente kunne dette fungere som en god testarena. Det ble riktig nok mer en fest for Real Madrid enn noen skikkelig test.

Hjemmelaget åpnet litt tregt, og Valladolid var farlig frempå ved at par anledninger. Men da Rodrygo satte inn 1-0 etter drøye tjue minutter startet målfesten. Resten av omgangen oppsummeres best med de følgende ord: Karim Benzema. Benzema satte inn 2-0 like før halvtimen var spilt etter et magisk Vinícius-innlegg, før samme duoen kombinerte godt i forkant av 3-0. Den andre brasilianske angrepsspilleren til Real Madrid ville også være med på moroa, så han serverte selv et nydelig innlegg mot den franske storscorere, som brassesparket inn hat-tricket. Klokken viste 36 minutter, og Benzema fullførte derfor hat-tricket sitt på bare syv minutter. Magisk omgang av Real Madrid, og noen spektakulære minutter fra Karim Benzema.

I andre omgang cruiset egentlig Real Madrid bare inn de tre poengene. Allerede femten minutter inn i omgangen ble Benzema byttet ut, og resten av kampen var preget av at både Real Madrid og Valladolid ønsket at sluttsignalet skulle komme. Rodrygo fikk noen gode muligheter og scoret til og med, men målet ble annullert for hands på Vinícius. Da kampen var avgjort fikk Asensio en god mulighet til å sette 5-0, noe han gjorde uten problemer. Lucas Vázquez avsluttet ballet på overtid med 6-0, etter fint forarbeid fra Hazard. Dermed endte kampen hele 6-0 til Real Madrid!

Thibaut Courtois (5): Måtte knapt gjøre noe som helst i denne kampen, men han hadde litt flaks som ikke scoret selvmål da Valladolid traff stolpen i starten av andre omgang.

Lucas Vázquez: (6): Etter noen skrekkprestasjoner fra Dani Carvajal de siste ukene fikk Lucas Vázquez mulighet på høyreback i dag. Han ble knapt utfordret defensivt men hadde bra kontroll de få gangene det skjedde. Velvillig i angrep. Mot slutten toppet han en god prestasjon med å prikke inn 6-0-scoringen. God kamp av Lucas!

Éder Militão (6): En av verdens aller beste stoppere, det er det ikke noen tvil om lenger! Det var ikke mye Militão måtte gjøre i dag, men det han gjorde var strålende. Han leste farlige situasjoner lenge før de oppsto og reddet Alaba ved en anledning eller to.

David Alaba (6): Det var ikke mye Real Madrids stopperpar måtte gjøre i denne kampen, så det er lite å kommentere på. Alaba ble riktignok lurt godt en gang eller to av Valladolids lynving Plata, og i andre omgang var det bare en strålende Militão-involvering som hindret scoring.

Eduardo Camavinga (7): Nok en gang er Ferland Mendy ute med skade, og derfor måtte Camavinga vikariere på venstreback. Franskmannen har vært en av Real Madrids beste denne sesongen, selv om han ofte har spilt ute av posisjon. Han gjorde en strålende jobb på den første scoringen hvor han vant ballen i en gunstig posisjon. Strålende kamp av Camavinga!

Toni Kroos (7): I dag fikk en se en vintage Kroos-kamp, hvor alle pasningene stemte og han bidro mye i overgangen fra forsvar til angrep. Relasjonen med Tchouaméni satt også godt. God kamp av Kroos!

Aurelién Tchouaméni (6): God involvering i forkant av den første scoringen når han setter opp Asensio. En god kamp hvor Tchouaméni hadde god kontroll som ankeret på midtbanen.

Marco Asensio (7): En god kamp av Marco Asensio i dag! Han rullerte med Rodrygo som høyrekant og tier og var involvert i mye. I tillegg fikk han med seg en scoring og en målgivende pasning.

Rodrygo Goes (9): Rodrygo startet i hans favorittposisjon i denne kampen og leverte virkelig varene. Han virker full av selvtillit om dagen! Brasilianeren satte den viktige første scoringen, men han nøyet seg ikke med det. Han avsluttet kampen med en scoring og to målgivende!

Vinícius Jr. (8): Vinícius koste seg utpå der i dag! Allerede før pause hadde han levert to strålende assists til Benzema og smilet var på plass. Stakkars Valladolids høyreside i denne kampen, for Vini var virkelig i slaget! Strålende prestasjon!

Karim Benzema (9 BB): Hat-trick i første omgang, på bare syv minutter. Hva mer trenger man å si? Scoring med hodet, på langskudd, på brassespark. I dag fikk vi se Ballon d’Or-Benzema igjen, og det var gøy å se. For en kamp!

Innbytterne

Eden Hazard (6): Ble byttet inn med tendenser til piping fra Bernabéu-publikumet. Hazard fikk en halvtime på banen i dag, uten å sette særlig preg på kampen. Han kombinerte godt med de angre angrepsspillerne og skapte noen fine sjanser. Uheldig som ikke fikk scoring i sluttminuttene, men han leverte en målgivende pasning til Vázquez. Godt innhopp av Hazard!

Jesús Vallejo (6): Da alt var klappet og klart fikk Vallejo noen sjeldne minutter i midtforsvaret til Real Madrid. Han ble knapt satt på prøver defensivt, men utrolig nok hadde han to store muligheter til å score i motsatt ende i løpet av den knappe halvtimen han var på banen.

Dani Ceballos (5): Dani Ceballos kom innpå med tjue minutter igjen av kampen og bidro til å sikre inn de tre poengene. God med ball, men lite kreativt som skjedde foran han i dette oppgjøret.

Álvaro Odriozola (N/A): Spiller for kort for vurdering.