Real Madrid 4-2 Almería: Spillervurderinger

Real Madrid tok en overbevisende 4-2-seier mot Almería på Santiago Bernabéu lørdag kveld.

Real Madrid 4-2 Almería
Santiago Bernabéu, Madrid
La Liga, runde 32
Lørdag 29.04, kl. 18:30

1-0 Karim Benzema (5’) – Assist: Vinícius Jr.
2-0 Karim Benzema (17’) – Assist: Rodrygo Goes
3-0 Karim Benzema (42’) – Straffespark
3-1 Lazáro (45’) – Assist: Largie Ramazani
4-1 Rodrygo Goes (47’) – Assist: Dani Ceballos
4-2 Lucas Robertone (61’) – Assist: Francisco Portillo

Etter den skuffende forestillingen mot Girona på tirsdag skulle Real Madrid igjen i aksjon i LaLiga lørdag kveld. Denne gangen var Almería, et lag som kjemper i bunnen av tabellen, som gjestet mektige Santiago Bernabéu. Det skulle vise seg å bli en festaften full av scoringer!

Real Madrid tok ledelsen etter bare fem minutter, da Vinícius driblet halve Almería-forsvaret før han fant en umarkert Benzema i boksen. Franskmannen gjorde ingenting feil, og da var hjemmelaget i føringen. De fortsatte å kjøre på. Et drøy kvarter inn i kampen leverte Rodrygo et lite mesterverk, som selveste Redondo hadde vært stolt over. Brasilianeren rundlurte da Almería-forsvareren, før Benzema nok en gang var iskald da pasningen kom til ham. 2-0 etter bare et drøyt kvarter. Men Benzema var ikke ferdig. Like før pause satte han inn 3-0 fra straffemerket, og fullførte dermed hattricket sitt.

Like før pause ville riktignok Almería være med på målfesten. Et fint forarbeid fra Ramazani gjorde at Lazáro kunne sette inn 3-1 helt uten press fra noen Real Madrid-forsvarer. Noen minutter inn i andre omgang leverte Rodrygo sitt andre mesterverk for dagen. Etter å ha mottatt ballen på rundt 20 meter, snudde han seg rett mot mål og banket ballen i krysset. Klassescoring av brasilianeren og 4-1. Etter en time spilt leverte Toni Kroos en ukarakteristisk gavepakke til Almería, som Robertone takket og bukket for og satte inn 4-2. Det ble også sluttresultatet i matchen.

Saken fortsetter under bildet

STORFORM: Rodrygo fortsatte sin storform og leverte mål og målgivende pasning. Han var i det lekne hjørnet og viste frem flere mesterverk.

Thibaut Courtois (5): Courtois ble knapt testet i denne kampen, og han kan nok ikke klandres for noen av scoringene. Nære på å få en målgivende pasning til Benzema!

Lucas Vázquez (7): En god kamp av Lucas Vázquez. Han fikk mye spillerom fremover i banen, og det er helt klart der han er best.

Éder Militão (5): Militão har hatt en liten formdupp de siste to kampene, etter å ha vært enestående i Real Madrids forsvar hele sesongen. Også i denne kampen hadde han noen småfeil i forsvar, uten at kostet laget så mye.

Antonio Rüdiger (6): Nok den mest solide av de to stopperne i gårsdagens kamp. Rask, sterk og god i duellene som alltid. Kan nok ikke klandres på Almerías første scoring, for der var det mange spillere som burde fulgt Lázaros løp inn i boks.

Eduardo Camavinga (7): Real Madrids beste spillere den siste tiden, og mot Almería var nok en gang solid på venstrebacken. Han ble ikke testet særlig defensivt, men bidro med positive involveringer fremover. Avsluttet kampen med to nøkkelpasninger.

Toni Kroos (6): Toni Kroos klarte ikke å sette like stort preg på denne kampen som han ofte pleier. Likevel traff på 94 % av pasningene sine og hadde ballen mest av samtlige på banen. Han gjorde dessverre en ukarakteristisk feil da han serverte Almería en scoring.

Dani Ceballos (7): Dani Ceballos fikk sjansen fra start som en høyre indreløper i denne kampen. Den oppgaven løste han strålende, og spanjolen var den beste av de tre på midten. Det er kanskje litt raust å gi han målgivende pasning på scoringen til Rodrygo, men det blir notert som det i målprotokollen. God match av Ceballos!

Aurelién Tchouaméni (7): Tchouaméni har slitt med å spille seg til en fast plass i startoppstillingen den siste tiden, men mot Almería la han definitivt inn en god søknad. Han hadde flest pasningsbrudd i hele kampen og bommet kun på to pasninger totalt. Burde kommunisert bedre med Kroos og Rüdiger på Almerías første scoring.

Rodrygo Goes (8): Rodrygo er rett og slett i kjempeform om dagen! På de siste tre kampene hans fra start har han levert tre scoringer og en målgivende pasning. I går scoret han et drømmemål og leverte en helt magisk assist i Redondo-stil. Strålende match av Rodrygo!

Karim Benzema (9) BB: Nytt hattrick for Karim Benzema i går! Nå er han bare to scoringer bak Lewandowski i kampen om å bli toppscorer i LaLiga, og det virker ikke urealistisk med tanke på formen franskmannen er i. Tre typiske goalgetter-scoringer i går. Blir selvsagt banens beste!

Vinícius Jr. (8): Vinícius Jr. fortsatte sin storform mot Almería i går. Ingen hadde flere driblingsforsøk enn Vini, og han leverte også to nøkkelpasninger i løpet av kampen. På toppen av det hele fikk en strålende assist til Benzema. Nok en flott kamp av Vini Jr.!

Innbyttere:

Marco Asensio (7): Marco Asensio har vært i svært god form den siste tiden, og i går viste han seg absolutt frem fra benken. På omtrent tjue minutter kom han til tre skudd, hvor to gikk i metallet. Godt innhopp!

Nacho Fernández (5): Ble byttet inn for Kroos med tjue minutter igjen av kampen og flyttet til vensteback. Det var ikke mye han måtte gjøre på de tjue minuttene.

Dani Carvajal (N/A): Spiller for kort for vurdering