Girona 4 – 2 Real Madrid: Spillervurderinger

Girona – Real Madrid
Estadi Municipal de Montilivi
La Liga, runde 31
Tirsdag 25.04, kl. 19:30

Real Madrid hadde en tilsynelatende enkel oppgave mot midt på tabellen-laget Girona. Hjemmelaget hadde en ok statistikk i forkant med 2 seire, 1 tap og 2 uavgjort på de siste 5. Real Madrid på sin side hadde rundspilt Chelsea på bortbane i midtuken og slått Celta Vigo 2-0 i helgen. Ancelotti startet også kampen relativt trygt, utenom at Lunin fikk starte mellom stengene med Rodrygo på topp.

Kampen starter relativt fartsfyllt, med sjanser begge veier. Bortelaget skulle dermed få en ganske kraftig kalddusj. Valentin Castellanos puttet på to raske scoringer i det tolvte og tjuefjerde minutt. Vinicius Jr sto frem i 1.omgangen og selv med hard motstand fra Arnau Martinez, reduserte han etter 34 minutter. 2.omgangen var ikke noe bedre. Castellanos puttet på to til, i det 46 og 62.minutt. Vazquez reduserte igjen mot slutten av oppgjøret, men kampen var for lengst avgjort.

Los Blancos manglet absolutt alt i dette oppgjøret og var ikke til å kjenne igjen etter demonstrasjonen mot Celta Vigo og Chelsea. Girona var taktisk bedre og utnyttet kontringsmulighetene perfekt. La Liga-gullet har vært ute av rekkevidde en stund allerede og spesielt nå, med mindre Barcelona taper i dag, men her må troppen bare nullstille seg. Både Manchester City og Copa Del Rey venter i horisonten og det er da det virkelig gjelder. Bare å se fremover!

Lunin (4): Kult at Lunin fikk en start og fint å la Courtois slappe av litt, men hadde Castellanos puttet 4 mål på verdens beste keeper? Tror ikke det.

Carvajal (4): Hadde trøbbel mot Riquelme på høyre-kanten og maktet ikke å levere når det gjaldt. Svak kamp

Militao (2): Overraskende dårlig match for Militao. Utrolig dårlig til å følge Girona-spissen gjennom kampen. Banens dårligste!

Rudiger (5): Gjorde ingen massive feil, men slet med å sette preg på matchen. Svak i likhet med resten av forsvaret.

Nacho (4): Slet offensivt i denne matchen. Gjorde en dårlig jobb på sin kant.

Kroos (4): Har hatt suksess i anker-rollen tidligere, men ikke i dag. Mangler mye intensitet. Feil valg av Ancelotti her.

Valverde (5): Fant aldri plassen sin. Løp og jobbet mye, som han alltid gjør, men uten særlig suksess. Helt ok kamp.

Modric (6): Gjorde en helt grei jobb og flere gode pasninger i 1.omgang. Med liten hjelp fra resten av laget blir det uansett vanskelig.

Asensio (6): Pen assist til Vinicius på første reduseringen. Godt engasjert i angrepet, spesielt i 1.omgang, men fikk ikke til et eneste skudd på mål.

Vini Jr (8)BB: Hadde alle spilt som Vinicius ville resultatet vært annerledes. Scorte mål og leverte assist. Jobbet og slet i angrepet, men fikk utrolig liten hjelp fra dommerne. Banens beste i dag.

Rodrygo (5): Sliter litt med flyten når han spiller spiss. Manglet målinstiktet helt. Helt ok, men ikke mer.

Innbyttere:

Camavinga (5): Inn for Nacho. Forsøkte å tilføre mer offensiv kraft, men lykkes ikke.

Tchoumeni (6): Inn for Modric. Fortjener muligens å prøve seg litt i anker-rollen igjen. Kroos er ikke rett mann å satse på mot City.

Vazquez (7): Satte andre redusering for Real Madrid. Liker intensiteten og er definitivt noen som må satses på i slike kamper.

Mariano: Fikk ikke vist seg frem nok. Burde kanskje kommet på litt tidligere.