Real Madrid 4-0 Elche: Spillervurderinger

Real Madrid smadret Elche på Santiago Bernabéu onsdag kveld. Her kommer spillervurderingene fra 4-0-seieren!

4-0 Luka Modric (80’)

Real Madrid var høyt oppe etter seieren i Klubb-VM på lørdag, men laget har ofte slitt i LaLiga i perioden etter mesterskapet tidligere sesongen. Det virker som at LaLiga-gullet blir så godt som umulig å forsvare, men Ancelotti og hans mannskap kommer nok til å gi alt inn om slutten av sesongen. Dette må starte med å slå Elche på Santiago Bernabéu!

De nykronede verdensmesterne tok tidlig kontroll over denne kampen. Éder Militão var blant annet noen få centimeter unna en drømmescoring. Et par minutter senere var det Asensio sin tur til å vise seg fram. Spanjolen kjørte slalåm gjennom Elches forsvar før han rolig og kontrollert trillet inn 1-0 bak Badía. En flott scoring! Etter en halvtime spilt økte Karim Benzema ledelsen til 2-0 med et kontant straffespark i krysset. Samme mannen sørget for 3-0 like før pause, også denne gang fra straffemerket. Dermed cruiset Real Madrid til pause med en overlegen ledelse.

I andreomgang fortsatte Real Madrid å dominere kampen. En strålende Edgar Badía i Elche-buret var det eneste som hindre scoring nummer fire, fem og seks. Både Rodrygo, Asensio og Benzema hadde flere store muligheter, men det ville seg altså ikke helt for Real Madrids angrepsrekke i denne andre omgangen. Da er det godt å ha en gammen ringrev på midtbanen som vet hvordan man styrer kula i krysset. Med ti minutter igjen på klokka satte Luka Modric inn 4-0, som også ble sluttresultatet.

Saken fortsetter under bildet

DRØMMESCORING: Asensio kjørte slalåm gjennom Elche-forsvaret og satte iskaldt inn 1-0.

Andriy Lunin (5): Dette blir nok siste kampen Lunin starter på en god stund, men det var ikke mye han var i aksjon. Elche skapte knapt noe som helst og Real Madrids målvakt ble knapt testet.

Dani Carvajal (6): Det var ikke mye Carvajal måtte forsvare seg i kveld, og det var nok like greit. Han fikk med seg en målgivende pasning på scoringen til Asensio, men man må vel kunne si at den var langt fra ferdigscoret. Likevel en solid kamp av Carvajal.

Éder Militão (6): Det var ikke mye Militão måtte gjøre i denne kampen. Elche gjorde nesten ingenting fremover i banen, og Real Madrid hadde full kontroll bakover. Han hadde riktignok et fantastisk skuddforsøk tidlig i første omgang.

Nacho Fernández (6): Nacho ble knapt satt på noen prøver i denne matchen. Elche-spiss Nteka bød på noen problemer i luften, men bortelaget skapte knapt noe som helst.

David Alaba (6): David Alaba kom tilbake fra skade til Klubb-VM, og østerrikeren har vært solid etter returen. I kveld spilte han som venstreback, og vi fikk derfor se en del av hans offensive kvaliteter. Han kombinerte godt med Rodrygo og Ceballos på venstresiden og hadde god kontroll bakover. God kamp av Alaba.

Eduardo Camavinga (7): Camavinga var tilbake på midtbanen i kveld, og det var godt å se 20-åringen tilbake i sin beste posisjon. Han bet som alltid fra seg i duellene og vant ballen ofte. I forkant av 2-0-scoringen var det han som vant ballen høyt i banen. God kamp!

Dani Ceballos (7): Dani Ceballos fortsetter å imponere alle! I kveld var midtbanespilleren nok en gang fantastisk. Han var trygg med ball i beina og hadde flere flotte pasninger i bakrom mot Rodrygo, En strålende kamp av Ceballos!

Federico Valverde (5): Federico Valverde leverte et strålende Klubb-VM og fikk fornyet tillitt i kveld. Han klarte riktignok ikke å fortsette scoringsformen, men han leverte en solid forestilling likevel.

Marco Asensio (7): Marco Asensio har levert flere gode kamper etter VM, og også i kveld leverte angrepsspilleren varene. Han sendte Real Madrid i føringen med en klassescoring, og han var involvert i mye av det laget skapte fremover. En god kamp av Asensio!

Karim Benzema (7): Benzema gjorde nok et innhugg på toppscorerlisten i kveld med to scoringer. Begge straffesparkene var iskalde, og franskmannen står nå med elleve fulltreffere i LaLiga. Samarbeidet med særlig Rodrygo og Ceballos satt godt i kveld!

Rodrygo Goes (8 BB): Rodrygo fikk muligheten på venstrekant i Vinícius sitt fravær, og det virket som at 21-åringen trivdes godt der. Han kombinerte svært godt med Benzema, Alaba og Ceballos. Med litt mer flaks og presisjon kunne han godt stått med både én og to scoringer i kveld.

Aurelién Tchouaméni (5): Tchouaméni har ikke vært i sin beste form etter VM, og i kveld måtte han finne seg i en plass på benken. Innhoppet var også av det anonyme slaget. Null tvil om at franskmannen snart finner sin beste form igjen!

Luka Modric (7): Det er noe luksus over å kunne bytte ut Dani Ceballos med Luka Modric når det er 20 minutter igjen av kampen. Kroaten kom innpå å ga lag ro og trygghet med ball. I tillegg leverte han et kremmerhus av en scoring. Godt innhopp!

Álvaro Odriozola (5): Det er ikke mange minutter med fotball Odriozola får om dagen, men i kveld fikk han prøve seg i drøye 20 minutter. Han ble ikke utfordret defensivt, men bidro heller ikke så mye offensivt. Ikke noe særlig innflytelsesrikt innhopp.

Mariano Díaz (N/A): Spiller for kort for vurdering. Bidro ikke med noe som helst, men han klarte å pådra seg et gult kort på de drøye ti minuttene han fikk.

Sergio Arribas (N/A): Etter scoringen i Klubb-VM var det mange som ønsket å se noen Arribas-minutter i kveld. Det ble ikke så veldig mange, men unggutten var imponerende på den korte tiden. Med litt mer is i magen kunne han fort ha satt inn Real Madrids scoring nummer fem!