Kamprapporter

Osasuna 0-2 Real Madrid: Spillervurderinger

Real Madrid må ta hvert eneste poeng de kan for å tette luka til toppen og det var duket for et vrient borte-oppgjør mot Osasuna.

Osasuna 0- 2 Real Madrid
Estadio El Sadar
Lørdag 18. februar, kl: 21:00

Real Madrid skulle til pers mot midt på tabellen-laget Osasuna og poeng måtte sikres. Real Madrid kom fra en sterk 4-0 seier over Elche, Osasuna hadde ikke vunnet en kamp siden 2-1 seieren i cupen over formsvake Sevilla 25.januar. Det er de «enkle» kampene Real Madrid har slitt med denne sesongen og det ble heller ingen lett match for de hvitkledde  i kveld.

Real Madrid stilte uten Kroos og Benzema til start, men med Alaba tilbake for fullt. Camavinga var flyttet opp på midten igjen og Rodrygo fikk prøve seg som nummer 9. Kampen starter godt for de hvitkledde. Med Alaba i back-posisjon har Real Madrid et ekstra offensivt våpen å spille på og østerikeren kommer tidlig til en god innleggsmulighet. Real Madrid styrer åpningsminuttene og presser Osasuna høyt. Vinicius kommer til en kjempemulighet rundt 9 minutter, men Herrera redder. Kampen begynner å svaie mer frem og tilbake etterhvert og Courtois må til pers gjentatte ganger. Osasuna virker uredde og er flinke til å skape ubalanse i Madrid-leiren. Omgangen ender målløs og Real Madrid sliter med å ta kontroll på matchen.

Real Madrid kvikner mere til i 2.omgangen. Vinicius er i gjennom etter rundt 50 minutter, men scoringen annuleres for offside. Osasuna satser mest på kontringer og innlegg, men kommer skremmende nok til flere gode muligheter. Det er uansett Real Madrid som har de største sjansene. Vinicius kommer alene mot keeper igjen, men Herrera har taket på brasilianeren i denne kampen. Det løsner derimot etter 78 minutter. Vinicius drar seg ned mot dørlinja og slår en fin 45-grader mot Valverde som stormer inn mot boksen. Uruguyaneren plasserer ballen pent til venstre for keeper.

Lufta går ut av Osasuna-ballong etter scoringen og Real Madrid tar helt over. Vinicius får enda et mål annulert, igjen annulert for offside, før Asensio setter punktum for dagen. Real Madrid drar hjem med 3 viktige poeng og god selvtillit inn mot Liverpool-matchen.

Spillervurderinger:

Courtois (8): Gjør flere viktige redninger ila av matchen, 3 av de kom fra skudd innenfor boksen. Belgieren var kritisk for å sikre poengene i dag og var nære å vinne banens beste av oss.

Nacho (5): Spilte høyre-back i dag. Hadde grei kontroll på Osasuna-vingen, men bidrar lite offensivt. Fikk mye press mot seg i dag, men gjør en ok jobb. Godkjent.

Militao (7): Tilbake i god form og gjør en grei jobb i dag. Slår flere gode bakromsballer mot Vinicius og er som vanlig aggresiv i press.  Fint å ha han tilbake.

Rudiger (6): Gjør i likhet med Militao en god jobb. Dog litt upresis med pasningsfoten, akkurat i dag, men er solid defensiv.

Alaba (6): Tilbake som venstre-back i dag og er som han var i gamle dager, bidrar mye offensivt. Vinner de fleste dueller bakover og skapte flere gode muligheter for Vinicius. Vil gjerne ha mer av Alaba her, så lenge Mendy er skadet.

Camavinga (8): Flott kamp av franskmannen. Ble tatt hardt av Torro tidlig i kampen. Gjør en fantastisk defensiv jobb og soleklart den beste midtbanespilleren i dag.

Modric (7): Modric gjør hva Modric alltid har gjort. Var tredjemann på ballen før Valverde scoringen og åpnet opp Osasuna flere ganger. Modric er for lengst en legende og beviser det igjen og igjen

Valverde (7): Var lite involvert i kampen, men sørget for åpningsscoringen. Får nok en større rolle på banen mot Liverpool neste uke.

Vini Jr (8) BB: Skapte en hel haug av muligheter og fikk to mål avblåst pga offside. Fine scoringer, om de hadde stått. Sto fram når resten av angrepet var tyst og involvert i alle scoringer. Får banens beste i dag.

Rodrygo (6): Veldig stille fra Rodrygo i dag, men ble også godt isolert. Har hatt suksess som nummer 9 tidligere, men fungerer sjeldent godt når kontringsmulighetene uteblir. Får uansett minutter på banen, da Valverde tok høyre-plassen.

Ceballos (6): En litt roligere kamp fra Ceballos denne gang. Slet litt med å finne kombinasjonene, men jobbet som vanlig hardt.

Innbyttere:

Asensio (7): Setter scoring nummer to for dagen og hadde fått en assist hadde det ikke vært for en smal offside. Gjør en god kamp og blir matchvinner.

Alvaro Rodriguez (7): Castilla-spissen får debuten sin for Real Madrid og skuffer ikke. Får to assister, der en blir avblåst, og vinner en viktig duell høyt på banen. Flott at Ancelotti involverer Castilla-spillere og håper vi får se mer av Rodriguez.

Carvajal (5): Kommer inn for å dekke inn Nacho mot slutten av kampen. Gjør en god jobb, men får ikke tid til å påvirke kampen noe særlig.

2 comments

Legg inn en kommentar