Real Madrid 2-1 Getafe: Spillervurderinger

Endelig skulle første kamp spilles på nye Santiago Bernabeu og hjemmelaget skuffet ikke

Real Madrid 2-1 Getafe
Santiago Bernabeu
LaLiga, Runde 4
Lørdag 02. september, 16:15

Real Madrid skulle endelig debutere på eget gress på nye Santiago Bernabeu og fikk også muligheten til å fortsette den plettfrie sesongstarten. Kampen skulle også spilles uten Vinicius, med Joselu på topp fra start.

Kampen startet verst mulig. Fran Garcia forsøker å spille seg ut og slår ballen mot en uoppmerksom Rudiger. Tidligere lånesoldat og akademiprodukt Borja Mayoral snapper opp ballen og setter den forbi Kepa. 0-1. Getafe forsvarte seg godt resten av omgangen, der Modric hadde største sjanse. Dommerteamet avslo også to straffemuligheter.

2.omgang kom like raskt som første. Joselu scorer sin første i en tellende kamp. Enkelt mål, men den rutinerte spissen står rett plassert. Dermed var Kroos nære på nummer 2 like etter, med et skudd i stolpen og returen så vidt reddet av Soria. Carvajal sørget for et nytt stolpetreff, den 2 av 3, før Joselu var nære igjen like etter. Madrid tok dermed over kampen totalt. Klarte å holde ballen på motstanders halvdel, men Getafe holdt godt unna. Det holdt derimot ikke hele veien. Vazquez slår en fin ball inn mot boksen og Bellingham tapper inn 2-1 målet. Hans femte på fire kamper. Rodrygo var nære 3-1 scoringen, men ballen gikk i stolpen for tredje gang. Hjemmelaget vinner fortjent og starter historien på nye Bernabeu på best mulig vis.

Kepa (6): Grei kamp fra spanjolen og hans første på Bernabeu. Kunne muligens gjort en bedre jobb på baklengsmålet, men rettet opp med en god redning i 2.omgang. Ellers en rolig dag på jobb.

Dani Carvajal (6): Carvajal har fått en drømmestart på sesongen! Levert godt hele veien og virket veldig pigg. Ikke så veldig fremstående offensivt i dag, men jobber hardt bakover.

Toni Rudiger (6): Ble litt rot i forkant av baklengsmålet, men er bunnsolid ellers. Fantastisk å ha Rudiger tilgjengelig når Militao er ute.

David Alaba (7): Også litt skyldig i forkant av baklengsmålet, men stråler ellers. Endte opp som venstre-back mot slutten av kampen og stresset defensive Getafe.

Fran Garcia (4): Forårsaker baklengsmålet og svak offensiv. Fran har slitt litt med å finne seg til rette på banen denne sesongen, men man ser antydningene. Byttet ut ved pause. Må opp og frem til neste kamp!

Tchouameni (7): Tchoumeni er akkurat der vi vil ha han. Får full tillit av Ancelotti og skuffer ikke. Hvem savner Casemiro?

Luka Modric (7): «Assist» på målet til Joselu og flere gode bidrag fremover. Fint å Modric i god form før sesongen tar seg opp litt.

Eduardo Camavinga (6): Ok defensiv jobb på omgangen han fikk, men slet med å finne rom gjennom et dypt Getafe. Byttet ut ved pause.

Jude Bellingham (8)BB: Avgjør kampen helt på tampen og scorer sitt 5 mål på 4 forsøk. Bellingham er definitivt sommerens signering og er verdt hver krone. Bellingham er en fryd å ha i klubben!

Rodrygo (7): Rodrygo gjør mye riktig i dag! Hadde han fått scoringen sin hadde han vært banens beste. Trives godt på venstresiden i Vinicius sitt fravær og setter nesten 3-1 scoringen. En av verdens beste angripere for øyeblikket.

Joselu (7): Scorer sin første for sin nye klubb! Gjør en ok jobb når han ligger dypt og gir Madrid mer dybde med hodespillet sitt. Kommer garantert flere mål etterhvert

Innbyttere:

Toni Kroos (8): Kroos var fantastisk i dag og får vist mye av kvaliteten sin med litt hvile. Var nære scoring selv! Og la både Modric og Kroos hvile seg godt denne sesongen kan bli nøkkelen.

Brahim (7): Løper som en helt når han er på banen og viser mye vilje. Tydelig at det jobbes hardt på trening!

Nacho (7): Ga enorm trygghet i omgangen han spilte og viser god rutine. Nacho er fortsatt en viktig brikke i troppen.

Fede Valverda (6): Nære assist mot slutten av kampen. Kunne gjerne startet fremfor Camavinga i dag.

Lucas Vazquez (7): Assist på Bellingham scoringen! Veteranen har fortsatt kvalitet og er en god back-up for Carvajal