Kamprapporter

Real Madrid 2-0 Las Palmas: Spillervurderinger

Real Madrid 2-0 Las Palmas
Santiago Bernabéu, Madrid
LaLiga EA Sports, runde 7
Onsdag 27. september, 19:00

1-0 (45′) Brahim Díaz – Assist: Lucas Vázquez
2-0 (54′) Joselu – Assist: Rodrygo

Etter den katastrofale kampen mot Atlético Madrid på søndag hadde Real Madrid mye å revansjere da Las Palmas kom på besøk til Santiago Bernabéu. Når da også Barcelona avga poeng borte mot Mallorca i går kunne Ancelotti og hans mannskap nok en gang kapre tabelltopp i LaLiga med seier i kveld. Men da måtte først laget fra Gran Canaria beseires!

Real Madrid tok full kontroll over kampen rett fra avspark og startet umiddelbart med å skape store sjanser. Mange av avslutningene gikk riktignok rett på Las Palmas sin målvakt, og det så lenge ut til at lagene skulle gå til pause på stillingen 0-0. Men like før pause fikk Real Madrid endelig uttelling på én av de 18 avslutningene de hadde i første omgang. Brahim Díaz banket inn 1-0, og Real Madrid ledet til hvilen.

Like etter pausen fikk Joselu endelig scoringen sin etter flere store målsjanser i første omgang. Han stanget ballen i mål etter et flott innlegg fra Rodrygo, og på mange måter satte spissen da spikeren i kista. Las Palmas klarte aldri å legge noe press på Real Madrid, som trygget seieren i land. Tabelltopp ble det riktignok ikke, for Girona, Real Madrids motstander i neste kamp, tok tre poeng mot Villarreal og topper dermed LaLiga.

Spillervurderinger:

Kepa Arrizabalaga (5): Kepa fikk knapt noe som helst å gjøre i kveld, og det er lite å dømme ham etter. Men han tok det han skulle og holdt nullen, det skal han ha!

Nacho Fernández (6): Han startet kampen som høyreback men ble flyttet inn som stopper etter Alabas skade. Solid kamp av Real Madrids kaptein, uten at han ble satt på noen særlig store prøver.

Antonio Rüdiger (6): Rüdiger hadde full kontroll bak der i kveld, både i luftrommet, løpsduellene og i bakkeduellene. Strålende kamp!

David Alaba (5): Etter en svært svak prestasjon mot Atlético på søndag håpet nok Alaba at han kunne snu det dårlige inntrykket i kveld. Dessverre pådro han seg en skade i første omgang og ble tvunget av banen.

Ferland Mendy (5): Mendy fikk sin første kamp fra start denne sesongen etter å ha levert et svært skuffende innhopp mot Atlético på søndag. I kveld ble han knapt satt på prøve, men han hadde god kontroll på det som kom. Fortsatt litt for upresis i angrep.

Aurelién Tchouaméni (6): Kanskje ikke Tchouaménis beste kamp i år, men det er heller ikke i kampklima som dette at franskmannen virkelig skinner. Han måtte forsvare seg veldig lite, men hadde et par fine gjenvinninger høyt i banen.

Fede Valverde (6): Kan ikke ha vært en spiller utpå der som løp mer enn Fede Valverde i kveld! Nok en flott prestasjon av den uruguayanske midtbanespillere, som virkelig befester sin posisjon som en ubestridt starter på Real Madrids midtbane.

Eduardo Camavinga (7 BB): Nok en flott kamp av Camavinga! Han var god til å ta med seg ball fremover i banen i kveld og var viktig i Real Madrids overgangsspill. Franskmannen bet også godt fra seg i duellene og var blant spillerne med flest taklinger i løpet av matchen.

Brahim Díaz (7): Etter en rekke strålende innhopp fikk Brahim en velfortjent kamp fra start i kveld. Spanjolen tok svært godt vare på den muligheten. Like før pause banket han inn 1-0, og var toneangivende i første omgang. Flott kamp!

Rodrygo Goes (5): Rodrygo prøvde mye i dag og fikk til mye. Dessverre vil det seg ikke helt brasilianeren om dagen, og også i kveld gikk han målløs av banen. Får virkelig håpe at det løsner for Rodrygo snart!

Joselu (6): Joselu kom som alltid til flust av store målsjanser, men særlig i første omgang gang slet han med å omsette disse til scoringer. Like etter pause fikk han omsider scoringen sin etter et flott hodestøt, men ble byttet ut rett etter.

Innbyttere:

Lucas Vázquez (6): Kom innpå for en skadet Alaba halvveis i første omgang og gjorde en god jobb på høyreback i kveld. Han jobbet godt og fikk med seg en målgivende pasning.

Dani Ceballos (6): Dani Ceballos fikk omsider sine første minutter denne sesongen etter et langt skadeavbrekk. Han fikk vist frem sin fantastiske teknikk og gode pasningsfot.

Vinícius Jr. (4): Endelig var Vini tilbake i aksjon! Han så rusten ut i kveld, men han kommer til å bli enormt viktig for Real Madrid de kommende ukene.

Toni Kroos (5): Toni Kroos kom innpå i kveld for å trygge inn seieren, noe han absolutt bidro med. Han traff på alle pasningene sine og leverte et godt innhopp.

Fran García (5): Fran García fikk mye kritikk etter prestasjonen mot Atlético Madrid, men viste seg frem offensivt på de få minuttene han fikk.

Legg inn en kommentar