Real Madrid 0-0 Real Betis: Spillervurderinger

Det ender 0-0 i en tam kamp, men markerer også slutten på klubbens nummer 8!

Real Madrid 0-0 Real Betis
Santiago Bernabeu, Madrid

LaLiga EA Sports, runde 38
Lørdag 25. mai, 21:00

Det er tid for siste kamp i ligaen, siste ligakamp for Toni Kroos og ikke minst siste kamp før den viktige Champions League finalen neste uke. Det er ingen store overraskelser i startelleveren da Ancelotti stiller med beste mulig lag. Det blir ekstra spesielt å følge Toni Kroos i dag og det blir spennende å se hvordan Santiago Bernabeu tar farvel med den tyske legenden.

Real Betis har heller ingenting å spille for. De har allerede sikret 7.plass og plass i Conference League neste sesong. Det endte 1-1 sist og Real Betis kan by på mye trøbbel. Ancelotti gjorde det klart at laget skal avslutte ligaen på topp og det er samtidig viktig å holde intensiteten oppe til neste helg. Isco er dessverre skadet, så det blir ingen Santiago-retur på spanjolen denne gang.

Kampen åpner rolig og uten sjanser fra begge lag. Hjemmelaget er nærmest etter et fint innlegg fra Vinicius etter 8 minutter. Rodrygo er nære like etter. Fin pasning fra Vinicius. Betis-keeper gjør så en kjempeblemme, men Vinicius klarer ikke å kapitalisere. Burde stått 1-0. Det er vertene som skaper mest, men Betis er godt organisert og holder unna, tross noen blemmer. Ny sjanse etter 33 minutter. Rodrygo dribler seg inn i boks og legger opp til Vinicius, men Vieites er våken. Deretter annulleres kampens første scoring til Betis. Allikevel svakt keeperspill av Courtois. Omgangen ender 0-0.

2.omgangen åpner rolig. Begge lag virker litt uinspirerte og tempoet er moderat. Hjemmelaget løfter seg litt etter 10 minutter og begynner å presse på. Mye skjer fra Vinicius sin kant. Betis får omgangens første sjanse. Etter en pen kontring må Courtois igjen til pers og belgieren har full kontroll. Kampen stilner litt til etter dette og begge lag tar det ganske lungt. Etter et siste skuddforsøk på frispark skjer det. Den tyske legenden, Toni Kroos, byttes ut for aller siste gang og går sine siste skritt på Santiago Bernabeu. Han hylles av fansen og får gode klemmer av både lagkameratene sine og familien. Vakkert øyeblikk, men vi får se han en siste gang neste uke. Kampen ebber ut og ender 0-0. Ses neste uke!

Courtois(7): Burde holdt ballen på den annullerte 0-1 scoringen. Heldig her. God redning etter skudd fra Perez i det 50.minutt. God reding etter kontringsforsøket like etter. Byttes ut for Kepa etter 63 minutter.

Carvajal(6): Mange gode offensive bidrag i løpet av kampen og kjemper godt defensivt i dag. Ut for Lucas etter 72 minutter.

Rudiger(6): God kamp av tyskeren i dag. Holder seg varm til neste helgs storoppgjør.

Nacho(6): Muligens siste kamp i Madrid-drakt for forsvarskjempen også. Gjør en god kamp og ser frisk ut til neste helgs oppgjør. Ut for Militao etter 63 minutter.

Mendy(5): Franskmannen markerer seg med et skudd på mål halveis i 1.omgang og det er det ikke ofte man ser. Får mye angrep på sin side og slipper til litt, men er klink til neste helg.

Valverde(6): Gjør som han pleier, men skaper lite offensivt. Gjenvinner flere baller, men ikke veldig travel i dag.

Camavinga(7): Blant de beste i dag. Mye gode raid og pene pasninger. Ut for Modric etter 72 minutter.

Kroos(10BB): Siste kamp på Santiago Bernabeu. Dikterer godt fra dyp posisjon, slik han har gjort hele sesongen. Treffer på så og si alt av pasninger og slår flere gode cornere. Har 96% treffsikkerhet i det 80.minutt. Ingen big deal når man snakker om Kroos. Han byttes ut for Ceballos etter 86 minutter til et hyllende Bernabeu-publikum. En spiller klubben aldri glemmer! Får en velfortjent 10`er i dag.

Bellingham(6): Har noen gode sekvenser, men setter ikke veldig preg på kampen de første 60 minuttene. Involverer seg i hvert fall mye. Gjenvinner flere baller og kriger iherdig.

Rodrygo(6): Ikke blitt mye mål den siste tiden, men god til å skape rom og åpne opp forsvaret. God fasilitator for Vinicius.

Vinicius(7): Somler det til på en enorm sjanse tidlig i 1.omgang, men virker veldig pigg i dag. Skaper noen gode sjanser utover kampen, men ender ikke med noe. Ser i hvert fall klar ut til neste helg.

Innbyttere:

Kepa(5): Inn for Courtois etter 63 minutter. Blir nok også spanjolens siste kamp i Real-drakt.

Militao(4): Inn for Nacho etter 63 minutter. Blir lurt av Ez Abde mot slutten av kampen. Uansett ikke førstevalg til neste helg.

Modric(5): Inn for Camavinga etter 72 minutter. Bidrar med noen gode pasninger og cornere. Håper vi får se kroaten i Madrid-drakt også neste sesong.

Lucas(5): Inn for Carvajal etter 72 minutter. Får lite å gjøre på de 20 minuttene har på banen.

Ceballos: Inn for Kroos etter 86 minutter. For liten tid til vurdering.