Kamprapporter

Real Madrid 0-0 Rayo Vallecano: Spillervurderinger

Real Madrid 0-0 Rayo Vallecano
Santiago Bernabéu, Madrid
LaLiga EA Sports, runde 12
Søndag 5. november, 21:00

Etter en strålende seier i El Clásico forrige helg gikk Real Madrid inn i den nye LaLiga-runden som serieledere. Girona vant sin kamp på fredag, og dermed var Ancelottis mannskap nødt til å slå Rayo på Santiago Bernabéu søndag kveld for å beholde plassen på toppen av tabellen. Rayo Vallecano har hatt en brukbar start på sesongen og lå på åttende plass i ligaen før denne kampen.

Allerede etter drøye fem minutter fikk Real Madrid sin første kjempesjanse. Valverde snappet ballen i farlig posisjon, men klarte ikke å lure ballen forbi Rayo-keeperen. Real Madrid fortsatte å ha overtaket i kampen, uten å skape de aller største sjansene. Nærmest var Joselu med et par brukbare muligheter. 0-0 var også resultatet til pause.

Også i andre omgang slet Real Madrid med å sette ballen i mål. Da Vini Jr. til og med ikke maktet å sette ballen i mål fra tre meter etter et godt Modric-innlegg virket det ikke som at det rett og slett ikke ville seg i kveld. Real Madrid stanget og stanget, men det endte til slutt 0-0.

Spillervurderinger:

Kepa Arrizabalaga (5): Det ble lite å gjøre for Kepa i kveld, men han var påskrudd de gangene han ble utfordret.

Dani Carvajal (6): Dani Carvajal fortsatte sin strålende sesongstart med en ny god kamp i kveld. Solid i pasningsspillet, sterk og god defensivt og aktiv i angrep. Carvajal ser ut som sitt gamle seg, og det er bare å krysse fingrene for at han fortsetter slik.

Antonio Rüdiger (6): Rüdiger leverte en bunnsolid innsats i kveld. Han vant flest luftdueller av samtlige på banen, hadde fire klareringer og vant tre taklinger. Tyskeren hadde god kontroll på De Tomás. Solid kamp!

David Alaba (5): David Alaba var særlig viktig i det oppbyggende spillet i kveld. Han hadde flest ballberøringer i første omgang, og han både skapte sjanser og kom til skuddmuligheter selv.

Fran García (5): Fran fikk muligheten fra start mot sin gamle klubb. Mulig han var litt nervøs, for etter drøye ti minutter spilte han bort ballen i farlig posisjon. Han ble ikke testet noe særlig defensivt, men hadde stort sett god kontroll. God kjent prestasjon fra Fran García i kveld!

Federico Valverde (6): Fikk en kjempesjanse til å sende laget opp i 1-0 tidlig, men klarte ikke å overliste Rayo-målvakten. Han løp og løp, kombinerte godt med lagkameratene sine og var aktiv i overgangsfasen. Veldig god kamp!

Eduardo Camavinga (7 BB): Camavinga fikk plass som anker på midtbanen i kveld, og det er nok der vi kommer til å se han mye fremover. Han vant ballen i gunstige posisjoner flere ganger og viste sin enorme taklingsstyrke. God kamp!

Luka Modric (5): Modric fikk tillitt fra start etter det gode innhoppet mot Barcelona forrige helg, og han tok godt vare på muligheten. Han er kanskje ikke så innflytelsesrik som vi er vant til se han fra tidligere sesonger, men han bidro med trygghet og hardt arbeid på midten.

Jude Bellingham (6): Bellingham gikk i bakken etter bare drøye ti minutter i kveld, men heldigvis klarte han å rise av seg skaden. Deretter tok han nok en gang kontroll over kampen. Han var involvert i det aller meste før pause, og kunne fort stått med både scoring og målgivende til hvilen.

Joselu (5): Joselu fikk sjansen som spiss i kveld og viste frem sine ferdigheter på en god måte. Han var sterk i duellspillet og kom til noen gode muligheter, både med hodet og beina.

Vinícius Júnior (4): Det er lite som stemmer for Vinícius om dagen, og heller ikke i kveld fikk han til så mye. Han hadde sine øyeblikk med magi, men avslutningene og pasningene satt ikke. Han spilte seg litt opp mot slutten av kampen, men rett og slett en skuffende opptreden totalt sett.

Innbytterne:

Rodrygo Goes (5): Rodrygo kom til et par gode muligheter fra høyrekant, men påvirket ikke kampen i særlig stor grad. OK innhopp.

Toni Kroos (6): Kroos bidro med trygghet og gode pasninger inn i feltet. Mot slutten fungerte han nærmest som en quarter-back, som rett og slett dunket ballen inn i boks. Godt innhopp.

Nacho Fernández (N/A): Spiller for kort for vurdering

Legg inn en kommentar