Real Betis 1-1 Real Madrid: Spillervurderinger

Det ender 1-1 etter en jevn kamp som kunne gått begge veier.

Real Betis 1-1 Real Madrid
Estadio Benito Villamarin
La Liga, runde 16
Løredag 09. desember, 16:15

Ligafotballen fortsetter med Real Betis mot Real Madrid. Real Betis har gjort det godt i år, ligger foreløpig på 7.plass med 25 poeng, og har gjort godt nytte av en gammel Real Madrid-kjenning. Bortelaget satser på å fortsette den gode formen. Vazquez erstatter Carvajal etter en overbelastningsskade og Lunin fortsetter bak stengene selvom Kepa er klar. Brahim får også en velfortjent start foran Joselu.

Kampen åpner litt begge veier. Hjemmelaget viser tydelig hvorfor de har vært gode denne sesongen og presser Real Madrid høyt. Isco skaper også en tidlig skuddmulighet. Rodrygo er på fra start og blir mest sannsynlig snytt for en straffe etter 10 minutter. Real Betis trekker seg mer tilbake utover i omgangen og lar bortelaget trille mye ball. Også kult å se hvor mye Real Madrid har utviklet seg mot lavtliggende lag. Vanvittig mye kreativitet i denne midtbane-utgaven. Etter halvtimen spilt kommer hjemmelaget mer og mer inn i kampen og skaper noen gode muligheter. Omgangen ender ganske jevnt, men det er Real Madrid som dominerer.

2.omgangen starter litt på samme sett. Begge lag skaper sitt. Første sjansen skapes av Real Betis, men Lunin rydder opp. Like etter kommer første scoring og igjen er det engelskmannen! Brahim Diaz lobber over blokken til Betis og Bellingham er helt alene igjennom. Kald avslutning! Real Madrid tar dermed over matchen igjen og Betis ligger tett bakover. Men Real Betis kommer seg inn igjen. Ut av det blå setter Ruibal ballen rett i krysset fra 20 meter. Lunin er sjanseløs! Bortelaget prøver å ta tilbake ledelsen umiddelbart og Rodrygo finter seg nesten inn i målet. Hjemmelaget gjør seg enda trangere etter scoringen, men Real Madrid jager på. Isco kommer til en gigasjanse helt mot slutten av ordinær tid, men stanga holder unna. Bortelaget spiller seg igjennom ved flere anledninger, men det er alltid en Betis-spiller i nærheten. Lunin må igjen til pers og holder unna atter en gang. Det ender 1-1.

Lunin(7): Må til pers etter 30 minutter og gjør alt rett. Eventuell scoring ville nok uansett bli annullert. Rydder unna en stor mulighet fra Isco tidlig i 2.omgang. Sjanseløs på 1-1 scoringen. Veldig dominant i boksen i dag også! Får siste touch på ballen etter en god redning helt på tampen.

Mendy(5): God kontroll defensivt og med på notene når de spiller seg ut, men blir litt rådvill i offensive posisjoner.

Rudiger(5): Mye godt småspill på egen halvdel og god kontroll i boksen. Kjemper og kriger. Godkjent kamp.

Alaba(6): God kontroll sammen med Rudiger i 1.omgang. Stopper en kjempemulighet for Betis like etter 80 minutter.

Vazquez(5): God kontroll på sin kant og er med på flere angrep, men svikter alltid litt i de avgjørende øyeblikkene. Får prøve seg mye nå så lenge Carvajal er ute. Ut for Nacho etter 82 minutter.

Modric (5): Mye god løping fra kroaten i 1.omgang og åpner opp for noen gode sjanser. Preger ikke kampen i noen særlig stor grad i dag. Ut for Ceballos etter 70 minutter.

Kroos (5): Hjelper godt til med å føre ballen ut av egen halvdel og pasningssikker som alltid. Ut for Nico Paz etter 82 minutter. Skaper ikke de helt store mulighetene i dag, men Betis gjør det trangt.

Valverde(5): Løper uttrettelig på midtbanen og følger løpene til motstanderen hver gang. Preger kampen lite offensivt og treffer ikke helt på de avgjørende pasningene. Har sett bedre.

Bellingham(6): Fortsetter som vanlig å briljere og treffer godt på alt han foretar seg. Godt løp og kald avslutning på 0-1 scoringen. Får ikke til så veldig mye annet i dag..

Rodrygo (7.5)BB: Skaper trøbbel for Betis-forsvarerne tidlig i kampen og blir muligens snytt for en straffe!Er like farlig også i 2.omgang. Ser ut som R9 ved flere andledninger. Er soleklart den beste offensive spilleren på begge lag i dag og hadde fortjent målpoeng.

Brahim Diaz (6): Kommer ikke til all verdens muligheter i 1.omgang, men skaper en god mulighet halveis i omgangen. Vakker assist på målet til Bellingham! Ut for Joselu etter 78 minutter.

Innbyttere:

Ceballos(5): Inn etter 70 minutter. Har et godt innlegg mot Joselu

Joselu(5): Inn for Brahim etter 78 minutter. Burde kanskje gjort det bedre på den ene sjansen han fikk!

Nacho: Inn for Vazquez etter 82 minutter. Lite å vurdere på.

Nico Paz: Inn for Kroos etter 82 minutter. Lite å vurdere på.