Kamprapporter

Rayo Vallecano 3-2 Real Madrid: Spillervurderinger

Real Madrid gikk på sitt første LaLiga-tap for sesongen mot Rayo mandag kveld. Her kommer våre spillervurderinger fra kampen.

Rayo Vallecano 3-2 Real Madrid
Estadio de Vallecas, Madrid
LaLiga Santander, runde 13
Mandag 07.november, kl: 21.00

1-0 Santi Comesana (5’) – Assist: Fran García
1-1 Luka Modric (37’)
1-2 Éder Militão (41) – Assist: Marco Asensio
2-2 Álvaro García (44) – Assist: Isi Palazon
3-2 Oscar Trejo (67’)

Real Madrid gjestet Vallecas til lokaloppgjør mot Rayo mandag kveld, i det som skulle vise seg å bli en tettspilt og spennende kamp. Rayo Vallecano har levert en god sesongstart så langt, og de hadde allerede tatt poeng fra både Barcelona og Atlético Madrid denne sesongen. Real Madrid måtte klare seg uten Karim Benzema, Toni Kroos og Antonio Rüdiger til denne matchen, og laget var derfor noe svekket.

Rayo tok kontroll over oppgjøret fra start, og det tok ikke mange minutter før Fran García fant en umarkert Santi Comesana i Real Madrids sekstenmeter. Midtbanespilleren leverte en flott avslutning og sendte hjemmelaget i føringen. Rayo fortsatte å styre oppgjøret, men Real Madrid var effektive. Modric scoret på straffe, Militão scoret en flott heading fra hjørnespark, og plutselig hadde Real Madrid snudd matchen.

Rayo tok tilbake initiativet, og allerede før pause utlignet Álvaro García med en flott halvvolley. Oscar Trejo fikk to muligheter fra straffemerket og scoret på det andre. Dermed endte kampen med 3-2-seier til Rayo. Real Madrid gikk på sitt første ligatap denne sesongen, og de mistet samtidig tabelltopp til Barcelona.

Spillervurderinger:

Thibaut Courtois (6): Gjorde mange viktige redninger i går, og han reddet også det første straffesparket til Trejo. Det er vanskelig å klandre belgieren for mye, men det er i det minste lov å spørre seg om han burde ha tatt Álvaro García sin utlikning like før pause.

Dani Carvajal (3): Ingen god kamp av Carvajal. Først laget han straffespark, før han deretter gjorde at det måtte bli tatt på nytt etter Courtois sin redning. Noen marerittminutter for Carvajal som kostet Real Madrid dyrt.

Éder Militão (5): Militão scoret et flott mål i går og viste sine gode ferdigheter i luften. Han var som resten av laget for upresis med ballen.

Saken fortsetter under bildet

DRØMMESCORING: Militão leverte et fantastisk hodestøt som ga Real Madrid ledelsen i første omgang.

David Alaba (4): En litt anonym kamp fra Alaba i går, men Real Madrid slet generelt enormt defensivt. Forsvaret fikk lite hjelp fra midtbanen, og det ble derfor ikke lette arbeidsforhold for østerrikeren.

Ferland Mendy (3): En svært svak kamp av Mendy i går kveld. Han hadde flere farlige balltap og håpløse tversoverpasninger som førte til kontringer i mot og stoppet flyten i Real Madrid-angrepet.

Luka Modric (3): Ikke Modric sin beste match. Han var uvanlig upresis i pasningsspillet, og det var tydelig at det dårlige underlaget gjorde det vanskelig for kroaten.

Aurélien Tchouaméni (4): Tchouaméni ble svært alene på midtbanen i går, spesielt da både Valverde og Modric trakk fremover i banen. Han hadde også noen farlige balltap og upresise pasninger, mens han ikke var i nærheten av like dominant i taklingsspillet som vi er vant til,

Federico Valverde (4): Fede Valverde løp som alltid veldig mye i denne matchen, og han fikk til og med lade kanonen av en høyrefot ved et par anledninger. Det ble likevel ikke det helt store fra Fede i går kveld.

Marco Asensio (6 BB): Real Madrids beste i denne kampen, uten særlig tvil. Han traff på samtlige pasninger og var direkte involvert i begge scoringene. Han var i tillegg langt mer aktiv i spillet enn vi er vant til. Gode tegn fra Asensio!

Rodrygo Goes (4): Det var vanskelige arbeidsforhold for Rodrygo i denne matchen, man han forsøkte å involvere seg og være bindeleddet mellom midtbane og angrep. Med litt mer presisjon i avslutningsøyeblikket kunne han ha scoret både to og tre mål.

Vinícius Jr. (3): Vini Jr. ville veldig mye i går, men det var lite som lyktes. Han hadde et par gode dribleraid, men han ble stort sett felt hver gang han forsøkte noe. I tillegg lot han seg provosere, noe som åpenbart påvirket han.

Innbytterne:

Eduardo Camavinga (4): Camavinga kom innpå med drøye 20 minutter igjen, men uten å påvirke kampen i noen særlig stor grad.

1 comment

  1. Litt kollektiv svikt. Et Real Madrid uten Tony Kroos og Karim Benzema er et svakere lag. Rodrygo blir ofte for lett, og midtbanen og forsvaret fungerer ikke godt nok. Kampprogrammet tærer nok også på.

Legg inn en kommentar