Leiesoldatene

Oppsummering før VM

En rask oppdatering på leiesoldatene før VM

Sesongen er omtrent halveis og det nærmer seg VM. Det passer dermed med en liten oppsummering av leiesoldatene så langt.

Díaz: Selvom Brahim Díaz ikke lenger er førstevalget i AC Milan, har det fortsatt blitt en del spilletid. Spanjolen har totalt 4 mål og 1 assist i Serie A, samt 4 kamper i Champions League. Det har også vært snakk om å hente Díaz tilbake til Madrid igjen, hvis Asensio forsvinner i januarvinduet, men Asensio har levert godt i det siste og det blir mest sannsynlig ikke en «hjemkomst» for Díaz. Det er dermed mere sannsynlig at han får en mulighet i Madrid igjen neste sesong. Han kan spille både ving og sentral offensiv midtbane, og med en mest sannsynling utgående Modric, kan det være rom her. Blir uansett spennende å følge Díaz ut sesongen.

Reinier: Reinier var knapt en benkspiller for Dortmund og tilbragte hele 2 år i den tyske klubben. Som «leiesoldat» i Girona har det vært noe bedre. Brasilianeren har fått 7 kamper og levert 1 scoring.  Totalt har det blitt kun 311 minutter, litt over 3 kamper totalt. Om det fortsetter slik for Reinier er det ikke mye å håpe på i Real Madrid i fremover. Får satse på at sesongen får en god avslutning.

Blanco: For Blanco er det mye verre. Han har fått 1 full kamp i Copa Del Rey, men kun 3 innhopp i La Liga. Blanco er fortsatt et håp for fremtiden, men i en alder av 22 begynner tiden å bli knapp. Om det blir mere spilletid fremover er vanskelig å si, men det må til for at han skal komme på et tilfredstillende nivå. Ser ikke bra ut foreløpig.

Legg inn en kommentar