Intervjuer

Benzema: «Jeg vet ikke hva jeg gjør i fremtiden»

Den ferske Ballon d`Or vinneren snakker både litt om VM, sin "nylige" suksess og fremtiden

Benzema ble fortjent anerkjent som fjorårets beste fotballspiller med Ballon d`Or og kan se frem mot VM i Qatar. Det er ikke ofte franskmannen uttaler seg offentlig, men denne gangen har han lettet litt på sløret rundt det nært forestående mesterskapet og hva fremtiden bringer.

VM i Qatar og Ballon d`Or:

-Jeg vil gjøre fantastiske ting, men jeg gjør ingenting alene. Det er utrolig å spille VM. Jeg forholder meg rolig til det og legger ikke unødvendig press på meg selv. Jeg skal uansett gjøre det jeg kan, score mål og gi assist. Jeg kan ikke vente til å begynne. Ballon`d`Or er min reise, for alle unge, familien min og fansen. Jeg vet at de er der for meg i dårlige tider. Når jeg vant, vant de også.

Fremtid som trener og mulig comeback til Lyon:

-Jeg vet ikke hva jeg gjør i fremtiden, men jeg liker å hjelpe unge mennesker. Gi dem selvtillit og unngå at de henger seg for mye opp i statistikk. I dag, hvis du ikke scorer mål, er du ingenting. Under Zidane/Ronaldo æraen handlet det ikke bare om statistikk. Du hadde tid til å tenke på en annen måte. Jeg gjorde et godt inntrykk i Lyon. Jeg vil at det skal være sånn som det er. Lyon er klubben i hjertet mitt. Skal jeg tilbake dit, er det fordi jeg skal jobbe der.

Beste utgave av Real Madrid?

-2011/2012. Innbytterne scorte like mye som førstelleveren. Alle spilte. Fantastisk sesong.

 

Legg inn en kommentar