Intervjuer

Courtois: – Jeg har alltid beundret Ramos, bortsett fra i Lisboa

Real Madrids sisteskanse har nylig blitt intervjuet og åpner opp om tiden i Real Madrid

Courtois har i det siste virkelig kommet seg som sisteskansen i Real Madrid. Etter en tøff debut sesong, løftet Courtois seg kraftig i fjor. Trenden ser ut til å fortsette denne sesongen.

– Jeg ønsker å bli i klubben i mange år. Det ville vært flott å tilbringe resten av karrieren her.

Courtois åpner med å kommentere situasjonen rundt Hazard

Jeg er sikker på at folk vil se den beste versjonen av Hazard. Han er desperat etter å vise hva han kan. Han har vært uheldig med skader, men er tilbake snart og vil gjøre en forskjell

Han kommenterte også sin egen skade

– Jeg har det fint nå. Jeg kjente litt ubehag i lysken etter Levante kampen, men det var bare noe smått. Jeg kunne sikkert spilt for Belgia hvis det var en veldig viktig kamp, men det var best å hvile. Vi skal spille mange kamper fremover og da er det best å bare hvile noen ganger

Courtois kommenterte også den gode formen han har vist i det siste og kritkken han har mottat

Redningene jeg har gjort i det siste har fått mye oppmerksomhet, fordi de skjer i viktige øyeblikk. Vi kunne scoret flere mål og da hadde ikke redningene vært så viktige. Jeg gjør alt for å skaffe oss 3 poeng. Jeg trenger ikke å svare på kritikken mot meg, fordi jeg kjenner situasjonen min her. Det er enkelt å kritisere og debattere. Jeg lytter til menneskene rundt meg og jeg vet når jeg har gjort feil. All kritikken kan påvirke deg, men du må se på hvor det kommer ifra

Courtois snakket også om svakhetene sine

Jeg har alltid vært treg i føttene, men det er noe jeg jobber med kontinuerlig. Å være Real Madrid keeper er et stort ansvar med mye press. Utenom banen har jeg en personlig trener som hjelper meg med eksplosivitet og styrke, samt en kokk som sørger for at jeg spiser riktig

Praten kom også innom mannen han erstattet, Keylor Navas

– Keylor vant alt her. Han er en fantastisk keeper og gjør det bra for PSG i dag. Men det er en ny æra nå og jeg skal hjelpe laget med å vinne uten å tenke på fortiden. Zidane gir meg mye selvtillit. Jeg føler at han stoler på meg og det er veldig viktig for å lykkes. Fotball er veldig mentalt og du må føle deg bra.

Courtois snakket til slutt om Ramos og Gareth Bale

– Det er viktig for oss at Ramos blir. Jeg sier til han hele tiden at jeg vil vinne Champions League med han. Jeg har alltid beundret han, bortsett fra den ene gangen i Lisboa. Jeg ønsker Bale lykke til, selvom han ikke spiller for Londons beste klubb

Legg inn en kommentar