Intervjuer

Ramos: – Dette er en belønning for vårt harde arbeid, besluttsomhet og gode tilnærming

Kaptein Sergio Ramos og målvakt Courtois kunne løfte ligatittelen og juble for lagets tiende seier på rad.

Real Madrid sikret LaLiga-tittelen etter å ha slått Villarreal på Alfredo Di Stéfano i den nest siste runden av LaLiga-sesongen. Etter kampslutt hadde Ramos følgende å si:

– Dette er en belønning for vårt harde arbeid, besluttsomhet og gode tilnærming. Når du gjør ting på riktig måte, ender du opp med å høste gevinsten. Dette fortjener en hyllest, til tross for hva folk kan si. Det har vært en annerledes sesong med tanke på det som skjedde, men etter lockdown var vi klare på det faktum at vi måtte vinne alle kampene våre for å ha en sjanse. Barcelona hadde en topoengsledelse , og hodene våre var det ingen marginer for feil og det beviste vi. Dette er klubbens 34 ligatittel, og min femte for klubben. Vår konsistens har vært avgjørende.

Zidane

– Han er nøkkelen, lederen og den utgjør en forskjell for oss alle. Han har alltid vært en som har satt sin lit til sine spillere, og vi føler oss veldig støttet av ham. Vi tror på Zidane og hans arbeid. Alt han berører blir til gull og han er uten tvil en helt unik manager.

KONTRAKTFORLENGELSE?

– Jeg vil bli her så mange sesonger som presidenten ønsker. Det er ikke opp til meg. Jeg er glad for å være her og alle vet det. Jeg vil gjerne avslutte karrieren min her.

(Saken fortsetter under bildet)

Thibaut Courtois 24.7.2019
AVGJØRENDE: Den belgiske målvakten har hatt en fantastisk sesong og har vært avgjørende i jakten på klubbens 34. ligatittel

Courtois: – Ti strake seire er fantastisk

– Jeg er lykkelig. Å vinne La Liga med Real Madrid er en drøm som går i oppfyllelse. Forsvaret vårt har vært nøkkelen til ligatittelen. Vi har hatt en avgjørende soliditet bak og hele laget har kjempet sammen. Jeg er her for å stoppe skudd og sikre poeng, på samme måte som angriperne må score. Det er en laginnsats og målet vårt var å vinne serien. Ti seire på rad er fantastisk, og det viser hvor hardt alle jobbet under karantenen. Jeg hadde absolutt tro på laget mitt hele tiden.

Zidane

– Har er hjernen bak det hele og har brakt oss hit. Han stolte på laget fra starten av og det er en viktig faktor.

 

Legg inn en kommentar