Nyheter

Benzema med ny milepæl

Den franske spissen har nå 350 seiere som Real Madrid-spiller og med ligatittelen i boks mot Villarreal sikret han seg sitt 19. trofé i den hvite drakten.

Karim Benzema feiret 11 år som Real Madrid-spiller forrige uke, og i kved nådde han nok en milepæl for klubben. Angriperen scoret to mål i sin 350 seier som madridista på Alfredo Di Stéfano og spilleren er også nummer fem på listen over spillere med flest mål for klubben. Franskmannen har nå vært med å løfte 19 trofeer som madridista (4 Champions League-titler, 4 i klubb-VM, 3 europeiske supercuper, 3 LaLiga-titler, 3 spanske super cuper og 2 i Copa del Rey).

Franskmannens 350 seiere har blitt spredd i seks ulike konkurranser: LaLiga (246), Champions League (66), Copa del Rey (24), Klubb VM (8), den spanske Super Cupen (3) og den europeiske Super Cupen (3). Hans beste sesong når det gjelder antall kamper som ble vunnet kom i 2011-12, da han var med på vinne hele 40 kamper.

(Saken fortsetter under bildet)

Karim Benzema
TALLET ER FIRE: Benzema har vunnet Champions League hele fire ganger.

Den undervurderte angriperen har scoret imponerende 248 mål for klubben. Kveldens motstander Villarreal har Benzema møtt ved 16 anledninger, det har resultert i åtte seire, syv poengdelinger, ett nederlag og syv mål for franskmannen. Hans favoritt motstandere er Getafe og Sevilla, som har han har slått 16 ganger og Granada som han har 12 scoringer mot.

Hva er ditt beste minne fra tiden med Benzema?

 

 

Legg inn en kommentar