Intervjuer

Kroos: – Dette er helt spesielt

Toni Kroos var veldig fornøyd etter å ha sikret Real Madrids 34. ligatittel mot Villarreal.

Etter å ha blitt kåret til LaLiga-mester med Real Madrid, snakket tyskeren med Real Madrid TV:

– Vi er veldig glade og ligatittelen var målet helt fra starten av sesongen. Vi har ikke vunnet den på tre sesonger, og det har plaget oss. Jeg følte vi alle ønsket å vinne LaLiga, og det har vi vist i samtlige kamper. Vi har ikke alltid prestert så bra, men laget har gitt alt og sluppet inn mål. Denne ligatittelen kommer fra innsatsen vi har lagt ned sammen og vi fortjener å kalle oss for seriemestere.

– Før pandemien vant vi El Clásico, men tapte mot Betis og var to poeng bak Barcelona. Men vi var innstilt på de siste elleve kampene, og at vi hadde elleve cupfinaler foran oss. Vi vant flere kampene 1-0, men en fantastisk lag prestasjon har sikret tittelen. Vi forbedret oss defensivt i de siste kampene, og vi har sluppet inn svært få mål.

(Saken fortsetter under bildet)

Federico Valverde & Luka Modric 2.2.2020 N2
FANTASTISK: Fede Valverde har hatt en enestående debutsesong for Real Madrid.

Valverde: – Det er det beste jeg noen gang har opplevd

Det er noe helt spesielt å vinne La Liga! Jeg vil takke lagkameratene mine, fansen, trenerteamet og familien for støtten de har vist meg gjennom hele sesongen. Alle spillerne har bidratt, og jobbet mot et felles mål. I løpet av sesongen har vi hatt mange utfordrende kamper som vi har endt opp med å vinne. Å vinne tittelen er vakkert og noe som er vanskelig å sette ord på. Det er det beste jeg noen gang har opplevd

 

 

Legg inn en kommentar