Intervjuer

Pogba: – Real Madrid ville vært en drøm

Overgangsvinduet stengte for fire dager siden, og det endte med at Real Madrid ikke kjøpte inn en eneste spiller. Det er første gang på 40 år at Los Blancos ikke har foretatt seg signeringer, og det har noe å gjøre med de økonomiske utfordringene koronaviruset har brakt med seg.

Til tross for det, spekuleres det i at det neste sommer vil bli mye aktivitet i den hvite delen av Madrid. Kylian Mbappé vil ha et år igjen av kontrakten neste sommer, med mindre han forlenger. Camavinga er høyt oppe på ønskelista til klubben, og i tillegg har Paul Pogba nå snakket med media om en mulig overgang til Real Madrid.

Franskmannen har vært ryktet til Madrid ved flere anledninger. Ifølge Transfermarkt vil kontrakten hans gå ut neste sommer, men det står også at det er muligheter for forlengelse med ytterligere et år.

– Hva kan jeg si? Alle spillere ville elsket å spille for Real Madrid. Det ville vært en drøm. Det er en drøm for meg, og hvorfor ikke dra dit en dag? Jeg er i Manchester nå og elsker klubben min, og skal gi alt så lenge jeg er her.

Legg inn en kommentar