Osasuna 2 – 4 Real Madrid: Spillervurderinger

Osasuna – Real Madrid
Estadio El Sadar, Pamplona
LaLiga EA Sports, runde 29
Lørdag 16. Mars, 16:15

Real Madrid hadde tatt turen til Pamplona for å spille mot et høytflyvende Osasuna i La Liga runde 29. Carlo Ancelotti skulle dirigere sinn 900. kamp i en topp 5-liga, og håpet nok å krone jubileumet med en seier.

Og Real Madrid og Don Carlo fikk en god start. Kampen var bare fire minutter ung da Catena klønet det til, og Vini klarte å snappe opp ballen fra stopperen til Osasuna. Alene med keeper var han sikker som banken og plasserte ballen nede i hjørnet. En kjempestart for Real Madrid!

Men gleden ble kortvarig fordi Osasuna svarte umiddelbart. På en corner klarte ikke Real Madrid å holde markeringene. Jorge Herrando fikk lobbet ballen inn bakerst i feltet der storskåreren Ante Budimir kunne sette inn sitt 15. mål for sesongen. Med det var lagene like langt igjen etter bare syv minutter.

Real Madrid fortsatte å presse på, og etter 17 minutter satt den igjen. Real Madrid bygget spillet sakte men sikkert opp, før Valverde ble lobbet igjennom, fant Carvajal inne i feltet som med utsiden av foten la ballen opp i hjørnet. Igjen var Real Madrid i ledelsen i Pamplona.

Etter dette var gjestene det førende laget, og hadde flere sjanser til å øke ledelsen. Men Osasuna holdt unna, og lagene gikk til pause på resultatet 1-2.

60 minutter spilt da Valverde stusset en ball igjennom som havnet hos en helt åpen Brahim Diaz. Ungutten var iskald alene med keeper, og satt den kontant forbi keeper. Nå hadde Real Madrid full kontroll over de tre poengene i Pamplona.

Real Madrid og Vini var ikke ferdige for kvelden. Kun fire minutter senere var Vini på full fart fremover. Valverde fant nok en lagkamerat og sendte brassen gjennom, som fra rundt 7 meter lirket ballen inn i målet. Da var det 1-4.

Men til tross for at Real Madrid hadde god kontroll over kampen klarte de ikke holde unna hele veien inn. Like før slutt pyntet Osasuna på resultatet da Muñoz klinte ballen mellom beina på Lunin. Dermed ble også sluttresultatet 2-4, og Real Madrid tok med seg alle tre poengene hjem til Madrid.

Lunin(6): Ble ikke satt alt for mye på prøve. En god kamp med noen fine redinger – andre målet imot gikk mellom beina men var hardt.

Mendy(6): En helt OK kamp av franskmannen. God i det defensive og i pasningsspillet, men i angrep er det som vanlig litt tynt.

Rudiger(6): Rydder unna det meste, men blir veldig svak fremover i dag. Bommer på en del langballer.

Tchouameni(6): Han er jo ikke stopper, men fikser det ganske bra. Nøyaktig i pasningsspillet og god defensiv også.

Carvajal (7): En god kamp. Er god fremover og noterer seg også for en vakker skåring.

Camavinga (6/7): Synes han gjør en god figur. God begge veier, og gjør få feil med ballen.

Kroos (7): Som alltid utrolig pasningssterk. I dag sitter også det defensive spillet. Selv om det verken ble mål eller assist i dag var det absolutt en bra kamp!

Valverde (8/9 BB): En helt nydelig kamp av Uruguyaneren. Noterer seg for hele tre assist, og er livsviktig for laget. Banens beste i dag!

Brahim (7): Ganske bra kamp. Skaper ikke alltid det helt store, men skaffer seg en god skåring. En god erstatter når Bellingham er ute.

Vinicius (8): Mye festfotball fra brassen i dag. Noterer seg for to skåringer, men kunne lett hatt et hat trick. En kjempekamp av Vini som overskygges litt av lagkamerat Valverde.

Rodrygo (6): Blir litt unsynlig. Skaper ikke all verden men gjør samtidig få feil.

Nacho (5): Kommer inn etter 72 for Camavinga, men går ned i forsvar for Tchouameni. Får ikke gjort all verden og slipper inn ett mål mens han er innpå.

Modric (5): Blir usynlig. Kommer inn samtidig som Nacho for Brahim.

Vasquez (N/A): Spiller for lite for vurdering.

Fran Garcia (N/A): Spiller for lite for vurdering.

Arda Güler (N/A): Spiller for lite for vurdering.