Intervjuer

Nytt Hazard-intervju: » Jeg fortjener å spille mer»

Hazard er på ny ute og uttaler seg om situasjonen sin. Belgieren håper ting ordner seg etter VM

Hazard har ennå ikke fått helt det store «gjennombruddet» for Madrid, selv om dette for de fleste av oss er et forbigått kapittel. Hazard lever på eldre suksesser og er ok alternativ på benken. Beligeren har tidligere uttalt at han gjerne ønsker flere muligheter og føler at han fortjener mer. I en pressekonferanse med landslaget sier han mye av det samme og håper på at VM kan være med på å få han tilbake i startelleveren.

Hazard sier følgende:

«Jeg vil ikke forlate Real Madrid. Kanskje situasjonen min endrer seg etter VM.  Jeg vil spille, men det er treneren som tar avgjørelsen. Jeg aksepterer det, men jeg vil vise han(Ancelotti) at jeg fortjener mer. Det er vanskelig å ikke spille.

Om tvilen fra omverden:

«Jeg fortsetter å smile. Jeg har hatt vanskelige måneder uten særlig kontinuitet. Jeg må nå vise hva som bor i meg. Jeg tviler ikke på meg selv, men jeg vet at mange gjør det. Akkurat som sist EM, var jeg med hele veien til kvartfinalen mot Portugal. Vårt medisinske og tekniske team skal hjelpe meg. Det er ikke slik at jeg plutselig har mistet ferdighetene mine. Dette er mitt tredje VM og jeg skal vise at Belgia fortsatt kan stole på kapteinen sin.»

Om VM-ambisjonene:

«Første fokus er å overleve gruppen. Alt er mulig om vi gir alt»

Har du troen på en «gjenoppliving» for Hazard under VM?

Legg inn en kommentar