Nyheter

Nærmer seg forlengelse: – Jeg ønsker å bli i Real Madrid

Real Madrid er fra før av i dialog med Toni Kroos (34) og Luka Modric (38) om forlengelser av kontrakten. Etter at Real Madrid spilte 4-4 borte mot Villarreal søndag kveld, bekreftet også Lucas Vazquez (32) at han er i dialog med klubben.

– Jeg ønsker å bli i Real Madrid. Forhandlingene om en forlengelse av kontrakten min går veldig bra, sa Vazquez i intervjusonen etter kampen på La Ceramica, der Villarreal gikk fra å ligge under 1-4 til å sikre 4-4 og poengdeling.

Den 32 år gamle spanjolen, som har gått gradene i Real Madrid, står med 347 offisielle kamper for klubben. Denne sesongen har han notert seg for tre mål og syv målgivende pasninger som backup for Dani Carvajal på høyrebacken.

Selv om Vazquez sjelden stjeler overskriftende i den spanske hovedstaden, har han med årene blitt en svært pålitelig og lojal tjener i Real Madrid-garderoben, som har stor innflytelse på lagkameratene og spesielt de unge spillerne.

Både Real Madrid og spilleren selv ønsker å fortsette samarbeidet, og ifølge overgangssguruen Fabrizio Romano er det kun detaljer som gjenstår før Real Madrid bekrefter at Vazquez kommer til å fortsette i klubben også neste sesong.

Spanjolen er nemlig på en utgående kontrakt, men kommer etter alt å dømme til å få den forlenget med ett år.

Legg inn en kommentar