Offisielt

Offisielt: Reinier Jesus til Borussia Dortmund

Real Madrid og Borussia Dortmund har kommet til enighet om en låneavtale for det brasilianske stortalentet.

De siste ukene har Real Madrid fokusert sterk på å selge unna spillere og få litt inntekt, men foreløpig har det ikke blitt noen store spillersalg etter sesongslutt. Det har derimot blitt noen spennende låneavtaler. Takefusa Kubo er klar for Villarreal og rapportene sier at Vallejo sitt lån hos Granada har blitt forlenget. Nå er også det brasilianske stortalentet Reiner Jesus klar for et låneopphold i den tyske storklubben Borussia Dortmund. Det bekrefter Real Madrid i den offisiell pressemelding i dag:

Real Madrid C.F og Borussia Dortmund har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Reinier Jesus for de kommende to sesongene, fram til 30. juni 2022.

Reinier Jesus, som ofte har blitt sammenliknet med Kaká i spillstil, ble hentet fra Flamengo til Real Madrid i januar for en overgangssum på omtrent 30 millioner euro. Brasilianeren sluttet seg til Raúls Real Madrid Castilla, hvor han til tider dominerte i rollen rett bak spissen. Reiner ble av mange ansett som det største midtbanetalentet i den brasilianske ligaen, og han ble også det tredje stortalentet Real Madrid hentet fra Brasil. Nå skal altså spille sammen med Erling Braut Håland i Borussia Dortmund.

Blanco Baeza Reinier Castilla
CASTILLA: Reiner Jesus feirer scoring sammen med Baeza forrige sesong.

Dermed føyer Reinier seg inn i rekken av spennende utlån for Real Madrid de siste årene. Det er altså snakk om den toårs låneavtale,  og det skal ikke være noen form for kjøpsavtale etter låneoppholdet. Dermed går altså Reinier Jesus samme vei som den tidligere Real Madrid-spilleren Achraf Hakimi, som også tilbragte to år på Signal Iduna Park. Hakimi hadde to flotte sesonger i Dortmund, og han fikk gradvis mer og mer spilletid etter hvert som tiden gikk. Borussia Dortmund har vist seg å være en klubb som tørr å satse på unge spillere, og derfor er det bare å håpe på godt med spilletid for Reinier Jesus.

Legg inn en kommentar