Historie

Modric: – Jeg møtte Abramovich på en yacht

Før Modric ble en del av Los Blancos, var han i nærheten av en overgang til Chelsea. Modric forteller i sin selvbiografi at han møtte selveste Abramovich på en yacht for å diskutere overgangen.

Modric ble først Real Madrid spiller i 2012, men var i nærheten av å signere for Chelsea. Modric spilte som kjent i Tottenham, men ville videre etter 3 år i klubben. Nå forteller han om et møte med Chelseas eier, Roman Abramovich.

«Jeg følte at det var på tide med en overgang. Jeg ville kjempe for titler og trofeer, og Tottenham kunne ikke tilby meg dette. Jeg ville videre til en mer ambisiøs klubb.»

Modric møtte Chelsea-eier Abramovich på en yacht i Sør-Frankrike.

«Det var veldig spennende. Det var rundt 20 personer der, inkludert mye sikkerhet, og alle møtte oss på båten. Akkurat når vi ble komfortable, dukket Abramovich opp. Han virket som en veldig rolig person, men var veldig direkte. Han sa at han visste at jeg var en kvalitetsspiller og han ville at jeg skulle signere for Chelsea. Han spurte om Tottenham ville gjøre motstand og om det ville bli vanskelig å få i boks overgangen. Jeg sa at det ville bli vanskelig, fordi jeg visste at klubbene ikke samarbeidet godt»

Modric ønsket overgangen, men klubbene klarte ikke å bli enige. Tottenham måtte derimot slippe kroaten i 2012, da Madrid kom på banen. Modric har siden blitt ansett som en av de beste midtbanespillerne noensinne og har bidratt til hele 17 trofeer for Los Blancos.

 

Legg inn en kommentar