Offisielt

Offisielt: Odriozola til Bayern München

Høyrebacken Álvaro Odriozola drar på lån til den tyske storklubben Bayern ut sesongen.

I går formiddag startet ryktene å florer på sosiale medier om en enighet mellom Real Madrid og Bayern München om låneavtalen for Álvaro Odriozola. Backen har vært ryktet bort fra klubber i en god stund, og det var også flere spanske klubben som skulle være interessert. Nå ble likevel overgangen offentliggjort, og den spanske forsvarsspilleren slutter seg altså til den tyske giganten Bayern München ut sesongen.

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding om overgangen: 

Real Madrid C.F og Bayern München har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Álvaro Odriozola for resten av sesongen, fram til 30. juni 2020.

Backen ble Real Madrid-spiller sommeren 2018, og han har aldri virkelig klart å utfordre landsmannen Dani Carvajal på høyrebacken. Han leverte noen strålende kamper i Copa del Rey i fjor, men utover det har det blitt lite spilletid på Odriozola. Heller ikke denne sesongen har det bedret seg, og det kan virke som at Odriozola ikke er den mest populære mannen hos Zidane. Ettersom Real Madrid hentet inn Éder Militão i sommer, vil behovet for å ha en ren backup på høyrebacken være mindre, ettersom både Militão og Nacho han bekle den rollen.

Det er mange som har vært skeptiske til at Odriozola lånes ut til en såpass stor klubb som Bayern München. Vi har blitt vant til å se de tyske gigantene med Joshua Kimmich på høyrebacken, men de siste sesongene har den unge tyskeren blitt foretrukket som defensiv midtbanespiller. Det er også i den posisjonen han har spilt mest denne sesongen, og derfor vil det trolig bli en del spilletid på Odriozola, som den eneste rene høyrebacken i troppen.

Legg inn en kommentar