Vi i Peña Madridista Noruega står på hver dag for å dekke Real Madrid, og det er selvsagt medlemmene våre som er hele grunnen til at vi i det hele tatt kan gjøre denne jobben. De siste årene har vi blitt kjent med flere fantastiske mennesker, både gjennom fellesturer til Madrid og gjennom vår medlemsgruppe på Facebook, og nå ønsker vi å fortelle historiene til våre trofaste medlemmer. Fremover kommer vi til å presentere et nytt medlem hver uke, og nummer to i rekken blir Fredrik Øvereng!

Mitt navn er Fredrik Øvereng og jeg er 20 år. Jeg er fra Overhalla, et sted i Nord Trøndelag, men er for øyeblikket bosatt i Trondheim, hvor jeg kombinerer studier med friidrettssatsingen min.

Tidligere så var det Canal+ som hadde rettighetene til LaLiga, og det var de kanalene vi hadde tidligere, så det var tidlig spansk fotball som ble interessen. I tillegg så var min første drakt en Real Madrid-drakt med Luis Figo bak på drakten. Begynte å følge med Real Madrid, når nederlenderne herjet (Robben, Sneijder og ikke minst Royston Drenthe)

Hvorfor er du medlem i Peña Madridista Noruega? Når meldte du deg inn for første gang?

Jeg ble medlem i Peña Madridista Noruega for første gang i 2018, og jeg ønsket så støtte den norske supporterklubben i Real Madrid, slik at den kunne vokse seg større. I tillegg så var det for å kunne diskutere Real Madrid med andre supportere.

Hva bør Real Madrid gjøre for å vinne LaLiga og Champions League igjen?

Real Madrid bør skaffe seg flere målscorere. Keeper, forsvar og Midtbane mener jeg er i ypperste verdensklasse, spesielt med tanke på framtiden, hvor man har Militao, Mendy, Reguilon og Hakimi i forsvar. Valverde og Ødegaard på midtbanen. Man har også Vinicius, Rodrygo, Asensio, Jovic og Kubo i angrepet i framtiden, men pdd så er det bare Benzema som regelmessig scorer mål. F.eks. Barcelona har 3 naturlige målscorere i Suarez, Messi og Griezmann. Hadde RM fått på plass en høyrekant som kunne scoret 15+ mål i LaLiga, så kunne Real Madrid stilt opp med Hazard-Benz-eventuell signering i angrepsrekka, og da hadde Real Madrid vært favoritt til å vinne LaLiga og CL.

Hva er ditt beste Real Madrid-relaterte minne (bortsett fra La Décima)? Og hva er ditt verste?

Mitt beste minne er sannsynligvis den beste bortekampen som noensinne er spilt i CL, i allefall i min levetid, nemlig bortekampen mot Bayern Munchen i CL i 2013/14-sesongen. Real Madrid har et OK utgangspunkt fra første oppgjøret med en 1-0 seier etter Benzema scoring, også kommer de til Munchen og scorer 4 mål. 2 mål av Ramos og 2 mål av Ronaldo. Mitt verste minne er er i 2016/17-sesongen i LaLiga når Real Madrid møter Barcelona på Santiago Bernabeu, hvor Real Madrid egentlig spiller en bra kamp, og på stillingen 1-2 til Barca, så får Ramos (selvfølgelig) rødt kort, og Real Madrid må spille 10 mot 11 de siste minuttene. James utligner noen få minutter før slutt, og da bør Real Madrid egentlig legge seg defensivt å prøve å få et uavgjortresultat. Istedenfor så sender Real Madrid over halve laget opp i banen på overtid. Barca kontrer, og Messi scorer på overtid som gjør at Barca sikret seieren. Heldigvis vant Real Madrid ligaen det året likevel.

Har du noen spesielle Real Madrid-effekter, har du vært i Madrid og sett kamp, har du møtt en spiller, eller er det noe annet vi bør vite?

Jeg var på min første og foreløpig eneste Real Madrid-kamp i høsten 2018. Dette var da Lopetegui enda var manager og resultatene hadde ikke rukket å bli dårlige enda. Real Madrid møtte Espanyol på Bernabeu. Kampen endte 1-0 til Real Madrid etter scoring av Marco Asensio. På dette tidspunktet var VAR nytt i LaLiga, og scoringen til Asensio ble først avblåst for offside, men ble deretter godkjent av VAR. Det var ikke en kamp fylt med sjanser, men det var nok av underholdning å se Mateu Lahoz som dommer i kampen. Dette var siste kampen Real Madrid vant før de tunge resultatene begynte å komme som endte med sparken til Lopetegui.

Til slutt: Sett opp ditt drømmelag av nåværende og tidligere Real Madrid-spillere, og ikke glem å sette kapteinsbindet på din favorittspiller!

Min drømme-11’er er valgt ut i fra at jeg har sett dem spille i Real Madrid, så disse er valgt ut fra 2008 og til idag.