Offisielt

Offisielt: Kylian Mbappé er klar for Real Madrid

Overgangssagaene er over. Real Madrid bekrefter at Kylian Mbappé har signert en femårskontrakt med klubben.

Skriveriene om Kylian Mbappé og Real Madrid har de siste årene utviklet seg til å bli en av de største overgangssagaen i fotballhistorien. Ved flere anledninger har man trodd at overgangen var i boks, før enten PSG eller Mbappé selv har satt en stopper for det. Nå er den flere års lange overgangssagaen endelig over.

Real Madrid bekrefter nemlig i en pressemelding at Mbappé har signert på en seksårskontrakt med klubben. Ettersom den franske storscoreren er på utgående kontrakt i PSG, kan han slutte seg til Real Madrid uten at klubben trenger å betale en overgangssum for ham.

Det har lenge vært spekulert i når Mbappé skal slutte seg til resten av laget etter EM. Trener for Frankrikes OL-lag, Thierry Henry, skal ha vært giret på å få den franske superstjernen med på laget til lekene i Paris, men dette skal Real Madrid har sagt klart og tydelig nei til. Dermed blir nok Mbappé å se sammen med resten av laget når de reiser til USA for pre-season i slutten av juli.

Overgangen kommer nok med en bismak for mange Real Madrid-supportere, og skuffelsen over den franske stjernens valg om å bli i PSG i 2022 er enda ikke glemt. Samtidig har Real Madrid nå har signert kanskje verdens beste fotballspiller, og forhåpentligvis vil han levere fra første øyeblikk! Velkommen til verdens største klubb, Kylian Mbappé!

Legg inn en kommentar