Skader

Éder Milião testet positivt for COVID-19

Éder Militão testet søndag positivt for COVID-19. Det bekrefter Real Madrid på sine nettsider.

Søndag morgen returnerte Real Madrid til trening etter seieren mot Huesca, og i den anledning ble det gjennomført coronatester på samtlige Real Madrid-spillere i troppen. Dette har blitt standard prosedyre nå, ettersom spillerne blir testet veldig ofte. I løpet av gårsdagen meldte MARCA at en spiller ved førstelaget hadde testet positivt på disse testene, men de kunne ikke bekrefte hvilken spiller det var. Etter en ny test, ble bekreftet at Éder Militão er Real Madrid-spilleren som har testet positivt.

Real Madrid bekreftet dette i følgende pressemelding:

Real Madrid C.F ønsker å informere om at vår spiller, Éder Militão, har testet positivt i COVID-19-testen som ble gjennomført i går, søndag.

Alle de andre spillerne og det tekniske apparatet på førstelaget, i tillegg til alle ansatte som var i direkte kontakt med dem, testet negativt i samme test. Klubben ønsker å igjen bekrefte at alle, med unntak av Éder Militão testet negativt i testingen som ble gjennomført samme morgen.

Lørdag formiddag spilte Militão hele kampen for Real Madrid da de slo Huesca 4-1 på Estadio Alfredo di Stéfano, men det er altså ingen andre som har testet positivt etter lørdagens kamp. Faktisk er Real Madrid svært opptatt av å bekrefte at det kun var den brasilianske midtstopperen som testet positivt på søndag. Zidane og hans mannskap skal allerede i morgen kveld spille Champions League-kamp mot Inter på Valdebebas.

Militão mister dermed flere uker med fotball, og Zidane begynner å få problemer med høyrebacksituasjonen. Carvajal, Odriozola, Nacho og Lucas Vázquez har alle slitt med alvorlige og mindre alvorlige skader, men sistnevnte skal tilsynelatende være klar til tirsdagens match. Det melder troverdige Sergio Valentín på Twitter.

Vi ønsker Éder Militão god bedring!

Legg inn en kommentar