Mats Hermansens spesialer

Ingen bitterhet mellom Benzema og Vinicius

Dagen etter Champions League-møtet med Borussia Mönchengladbach kom det frem at Benzema hadde rakket ned på Vinicius og bedt Mendy om å ikke spille ballen til han. Kampen i går viste at det ikke lenger er noen bitterhet mellom de to, hvis det noen gang var.

Zidane kommenterte: – Det er klart at enten har spillerne snakket med hverandre eller har det ikke skjedd i det hele tatt. Ting blir alltid sagt i kampens hete og det bør bli der. Jeg tror ting som dette skjer hele tiden, men det er så naturlig.

Det kom som et lite sjokk. Benzema rakker ned på Vinicius og kaller han nærmest en forræder, mens Vinicius står i bakgrunnen intetanende. Slike situasjoner oppstår nok ofte bak lukkede dører, men det er sjeldent offentligheten får vite om det. Benzema var ihvertfall fort ute med å nekte for at det ble sagt og hadde også tatt kontakt med Vinicius. Om det har skjedd eller ikke, virker det iallefall som om de har ordnet opp mellom hverandre. Zidane gjorde det ihvertfall klart at sånne ting skjer hele tiden, men påpeker viktigheten av at det ikke bygger seg opp til noe større.

Vinicius startet ikke kampen i går, men kom innpå i det 60.minutt og han viste raskt at han ikke var plaget av ryktene. Vinicius ga Benzema en stor mulighet med en flott pasning og Benzema forsøkte også å slå Vinicius igjennom. Når Benzema scorte sitt andre på overtid var Vinicius en av de første som feiret med han. Uansett hva som skjedde i spillergangen på tirsdag, så virker det som at verken begge spillere tenker på det lenger.

Legg inn en kommentar