Leiesoldatene

Leiesoldatene: Ny scoring på Brahim Dìaz!

Ny oppdatering på leiesoldatene!

Ceballos: Arsenal fikk med seg seieren over Manchester United i går, men uten Ceballos på banen. Ceballos fikk derimot en halvtime på banen mot Dundalk. Kampen ble vunnet 3-0, men uten innvolvering fra spanjolen.

Bale: Bale fikk sin første scoring for Tottenham i går etter assist fra Reguilón. Bale var også på banen mot Antwerp, men kampen ble tapt 1-0.

Mayoral: Mayoral var ikke på banen i helgen, men spilte 70 minutter mot CSKA Sofia på torsdag. Kampen endte 0-0 uten store sjanser skapt. Mayoral har fortsatt ikke fått full sving på Roma utlånet, men får muligheter i Europa Leauge inntil videre.

Dìaz: Brahim Dìaz leverer igjen. Han scorte første målet i 3-0 seieren over Sparta Prag i Europa League. Dìaz stjeler ballen høyt oppe på banen og gir videre til Zlatan, som spiller han igjennom i boksen. Dìaz setter ballen fint til høyre. Dìaz fikk også en halvtime på mot Udinese i helgen, men uten målinnvolvering. God start på låneoppholdet så langt!

Reinier: Brasilianeren fikk ikke spille CL-kampen mot Zenit, men fikk 10 minutter mot Arminia Bielefeld. Dortmund vant 2-0, men uten innvolvering fra Reinier.

Vallejo: Vallejo spilte høyre-back mot Levante og kampen endte 1-1. Vallejo er fast inventar i Granada-elleveren og spiller regelmessig. Spennende å følge videre!

Villareal møter Real Valladolid 20:45 i kveld. Mulig det blir målpoeng på Kubo!