Offisielt

Offisielt: Brahim Díaz returnerer til Real Madrid

Real Madrid er på jakt etter angrepsspillere, og nå er det klart at de har funnet én i egne rekker. Brahim Díaz returnerer til Real Madrid etter et treårig låneopphold i Milan.

Det kommer til å bli et travelt overgangsvindu for Real Madrid, som nå har sett seg nødt til å erstatte en rekke spillere i troppen. Det er særlig i angrepsrekken at signeringer en nødvendig, ettersom klubben gikk inn i sommeren med kun to angrepsspillere i troppen. Nå er dem første «nysigneringen» på plass. Brahim Díaz returnerer til den spanske hovedstad etter å ha tilbragt tre år på lån i AC Milan.

Brahim ble hentet til Real Madrid fra Manchester City i januar 2019 for en sum på rundt 17 millioner euro. Han var ansett som et stort talent, og Pep Guardiola hadde stor tro på at ham. Men Brahim slet med å spille seg inn i rotasjonen i Real Madrid i tiden etter overgangen. Han tilbragte én og en halv sesong i den spanske hovedstad før det ble tydelig at et utlån var den beste løsningen. Brahim skulle få prøve lykken hos det italienske storlaget AC Milan.

I Milan ble Brahim Díaz en viktig brikke i laget som vant den italienske serien forrige sesong og nådde semifinale i årets utgave av Champions League. Han har ikke vært fast i laget, men han har spilt mer og mer for hver sesong. Han har stort sett blitt brukt som «tier» i Stefano Piolis 4-2-3-1-system, til forskjell fra tiden i Real Madrid hvor han spilte kant. Årets sesong var Brahims mest produktive i den italienske motebyen, og han avslutter sesongen med syv mål og seks målgivende pasninger.

Nå hentes Brahim tilbake til Real Madrid for å bli en del av førstelagstroppen. Tanken er at han skal erstatte Marco Asensio, som har forlatt klubben etter utgått kontrakt. Men Real Madrid har også forlenget kontrakten til Brahim frem til 2027, ettersom den i utgangspunktet gikk ut i 2025. Det blir spennende å se hvilken rolle Brahim får i Real Madrid, men det blir nok sannsynligvis som en rotasjonsspiller.

Velkommen tilbake, Brahim!

Legg inn en kommentar