Offisielt

Offisielt: Fran García til Real Madrid

Real Madrid bekrefter at den spanske venstrebacken Fran García blir sommerens første signering.

Det ser ut til å bli en travel sommer for Real Madrid, som nå skal erstatte flere veteranspillere i troppen. Det trengs signeringer i alle ledd, og allerede nå er den første på plass. Fran García blir Real Madrid-spiller.

Allerede i januar var det i realiteten klart at Fran García kom til å bli hentet fra Rayo for å styrke venstrebackposisjonen inn mot neste sesong. Real Madrid eide 50% av rettighetene på spilleren etter overgangen til Rayo Vallecano i 2021, og de kunne dermed hente han tilbake for en svært beskjeden sum. Mange ønsket at han skulle bli hentet så tidlig som i januar, men først nå er altså overgangen i boks.

Den spanske venstrebacken var en del av Real Madrids ungdomsakademi i mange år og spilte flere sesonger for Castilla før turen gikk videre til Rayo Vallecano i 2020. Etter et svært vellykket låneopphold i 2020/2021-sesongen og opprykk med Rayo, ble overgangen gjort permanent før den påfølgende sesongen. De siste to sesongene har Fran blitt en fast starter i et Rayo-lag som har plassert seg solid midt på tabellen – en imponerende prestasjon for en liten klubb.

Fran García har ikke bare etablert seg som en viktig spiller for Rayo, men han har på kort tid blitt en av beste venstrebackene i spansk fotball. Ingen utespiller i LaLiga spilte flere minutter enn 23-åringen denne sesongen, som kun mistet 21 minutter totalt. Han har scoret mål mot både Atlético Madrid og Barcelona, og også levert assist mot Real Madrid.

Velkommen tilbake, Fran García!

Legg inn en kommentar